OnePlus 6T lancering verwacht op 17 oktober

OnePlus 6T lancering verwacht op 17 oktober

De aankomende OnePlus 6T maakt het nog moeilijker om voor een premium vlaggenschip te kiezen. Vandaag blijkt dat het voordelige vlaggenschip al in oktober wordt gelanceerd. Naast veel geheugen en de meest krachtige Snapdragon processor is het budget toestel voorzien van de meest geavanceerde smartphone technieken.

Het nieuwe vlaggenschip van OnePlus verschijnt op woensdag 17 oktober schrijft CNet.com vandaag. De Chinese fabrikant bevestigt aan de website, dat het vlaggenschip een vingerafdrukscanner onder het beeldscherm krijgt. Een geavanceerde smartphone techniek die je op dit moment nauwelijks terugvind in smartphones. Alleen de dure Huawei Mate RS Porsche Design is beschikbaar in Nederland met deze nieuwe techniek.

OnePlus 6T triple camera

OnePlus 6T lancering

CNet OnePlus 6T launchIn de afgelopen jaren presenteerde OnePlus twee vlaggenschepen in iedere helft van het jaar. De OnePlus 5T volgde op de OnePlus 5 en op woensdag 17 oktober van dit jaar zien we de OnePlus 6 opvolger. Het aankomende OnePlus 6T vlaggenschip zal het de premium concurrenten zoals Apple en Samsung nog moeilijker maken. Het voordelige toestel is uitgerust met de laatste technieken zoals een vingerafdrukscanner onder het beeldscherm. Daarnaast verwachten we het toestel net zoals de Huawei P20 Pro met drie hoofdcamera’s. OnePlus biedt hiermee een uitstekend en voordelig alternatief voor de dure premium telefoons.

Met twee hoofdcamera’s nestelt de OnePlus 6 zich al tussen de beste camera smartphones van dit moment. Waar zal het voordelige OnePlus 6T vlaggenschip eindigen met drie hoofdcamera’s?

Vermoedelijke specs van de OnePlus 6T

De OnePlus 6T krijgt groot AMOLED beeldscherm van 6,28 inch of meer. In plaats van de notch ligt de selfie camera in een druppelvormige uitsparing. Je ontgrendelt de telefoon middels een druk op het beeldscherm. Want de vingerafdrukscanner ligt onder het schitterende OLED scherm. Binnen de luxe behuizing vind je natuurlijk de laatste Snapdragon uit de 800 serie. Misschien heeft Qualcomm in oktober al een nieuwe Snapdragon 800 processor en zo niet dan kun je rekenen op de Snapdragon 845 processor met 6 GB tot 8 GB. Aan de achterkant van het budget vlaggenschip treffen we vermoedelijk drie hoofdcamera’s. Daarmee volgt OnePlus het voorbeeld van Huawei en zusterbedrijf Oppo. De OnePlus 6T heeft Android 9 Pie als besturingssysteem.

OP 17 oktober 2018 verwachten we de lancering van de OnePlus 6T. Het lanceringsevenement is echter nog niet officieel bekend gemaakt door OnePlus zelf.

Bekijk het laatste nieuws over OnePlus:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie