OnePlus 6T krijgt groter beeldscherm maar dezelfde afmeting

OnePlus 6T krijgt groter beeldscherm maar dezelfde afmeting

Voor de lancering van een nieuw vlaggenschip plaagt OnePlus haar fans altijd met hints en tips over het aankomende toestel. De nieuwe OnePlus 6T krijgt vermoedelijk een groter beeldscherm maar de behuizing blijft gelijk met zijn voorganger. Dat verklapt de Chinese fabrikant vandaag.

Met de laatste OnePlus 6T teaser van het merk zelf wordt de OnePlus 6 samen met het aankomende vlaggenschip getoond. Beide toestellen liggen bovenop elkaar en ondanks dat de nieuwe smartphone een groter beeldscherm krijgt blijft het formaat van de behuizing gelijk. De nieuwe telefoon moet dus nog slankere randen hebben rondom het OLED beeldscherm.

Behuizing OnePlus 6T niet groter maar beeldscherm formaat wel

De aankomende OnePlus 6T krijgt een mega OLED beeldscherm met waterdruppelvormige uitsparing. Het nieuwe beeldscherm is groter dan dat van de OnePlus 6. Toch blijft de behuizing van beide toestellen gelijk in omvang. Dat liet OnePlus vandaag zelf zien. In een teaser toonde de fabrikant beide toestellen vanuit een niets onthullende hoek. We zien alleen dat het formaat van beide telefoons gelijk is gebleven.

Vorige maand zagen we al de eerste beelden van de OnePlus 6T via Roland Quandt. De Duitse Twitterlekker liet tot verbazing van iedereen een toestel zien met dual hoofdcamera’s. Verschillende eerdere lekken suggereerde namelijk drie hoofdcamera’s. De lekker meent dat de OnePlus 6T een groter 6,41 inch OLED beeldscherm krijgt. De resolutie van dit scherm is 2340 x 1080 pixels en bovenin vind je een druppelvormige uitsparing voor de selfie camera.

Vingerafdrukscanner onder het beeldscherm

De meeste specificaties van de OnePlus 6T zijn nog onbekend. We vermoeden natuurlijk een groot OLED beeldscherm en de aanwezigheid van een snelle Snapdragon 845 lijkt vanzelfsprekend. Je mag minstens 6 GB aan werkgeheugen verwachten en zeker een model met 8 GB. De minimale opslagruimte kan wel eens 128 GB zijn. De accu van de OnePlus 6T is ook groter, men verwacht een 3.700 mAh accu.

Een van de premium features van het aankomende vlaggenschip is door OnePlus zelf gelekt. De fabrikant verklapte namelijk dat een van de verbeteringen binnenin zit. Daarmee hint de fabrikant op de veel besproken vingerafdrukscanner onder het beeldscherm. Een nieuwe techniek waardoor de ontwerpers van het Chinese merk geen rekening meer hoefden te houden met een vingerafdrukscanner op de achterkant. De behuizing van het aankomende vlaggenschip is daarom nog strakker.

De OnePlus 6T wordt op 17 oktober aanstaande gepresenteerd.

Bron: OnePlus

Bekijk het laatste nieuws over OnePlus:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie