OnePlus 6T krijgt flinke accu upgrade

OnePlus 6T krijgt flinke accu upgrade

De komst van de OnePlus 6T is al bevestigd door de fabrikant zelf. De looks van de aankomende telefoon zijn al bekend en nu ook de accucapaciteit.

De OnePlus 6T krijgt een flinke accu upgrade. Het nieuwe vlaggenschip heeft een 3.700 mAh accu. Dit weekend lekte ook nieuwe beelden van het ontwerp. Twitterlekker OnLeaks lekte een schitterende 3D Render. In tegenstelling tot eerdere geruchten wordt de OnePlus telefoon uitgerust met twee hoofdcamera’s.

OnePlus 6T

OnePlus 6T accu upgrade

Naast een snelheid, camera’s en beeldscherm is accuduur een belangrijke reden voor mensen om een smartphone te kopen. Doordat de premium smartphones krachtige processors en grote beeldschermen hebben, verbruiken ze natuurlijk meer stroom. Een grotere accu is dan ook wenselijk en daarmee kun je ook langer vooruit.

De nieuwe OnePlus 6T krijgt een nieuwe batterij van 3.700 mAh. Die accu levert veel meer capaciteit dan de 3.300 mAh accu in de OnePlus 6. De capaciteit is echter minder groot dan die van de 4.000 mAh accu van de Samsung Galaxy Note 9 en de verwachte 4.200 mAh accu bij de Huawei Mate 20 Pro.

OnePlus 6T OnePlus 6T

OnePlus 6T hardware

Het goedkope OnePlus alternatief voor de dure Apple en Samsung vlaggenschepen is uitgerust met een groot 6,4 inch OLED beeldscherm. In het beeldscherm verwachten we een druppelvormige notch voor de selfie camera. De krachtbron is een razend snelle Snapdragon 845 processor van Qualcomm met 6 tot 8 GB aan werkgeheugen. We verwachten meerdere keuzes voor opslagcapaciteit. Er is vermoedelijk keuze uit 64 GB tot 256 GB opslag. De OnePlus 6T heeft net zoals zijn voorganger twee uitstekende camera’s. Het duo wordt waarschijnlijk op verschillende gebieden verbeterd. Het voordelige vlaggenschip zal met die camera’s opnieuw tot de top behoren van de huidige camera smartphones. Helaas zijn de eerdere geruchten over een drievoudige hoofdcamera niet waar.

Uit een van de meest recente geruchten blijkt dat de OnePlus 6T geen 3,5 mm koptelefoon ingang meer heeft. Tot grote ergernis van veel audiofans zien we dat deze ingang steeds vaker wordt opgeofferd.

Volgende maand presenteert OnePlus de nieuwe OnePlus 6T.

Bron: Onleaks

Bekijk het laatste nieuws over OnePlus:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie