De OnePlus 6 krijgt ook Super Slow Motion

De OnePlus 6 krijgt ook Super Slow Motion

De OnePlus 6 krijgt een flink aantal premium features als we de teasers van het merk mogen geloven. Naast de Snapdragon 845 processor en waterdicht ontwerp kun je volgens de laatste teaser ook een Super Slow Mo functie verwachten.

Het aankomende budget vlaggenschip beschikt stiekem over een flink aantal premium features. De nieuwe Tweet van OnePlus suggereert dat de smartphone beelden in slow motion kan opnemen. Je mag dus aannemen dat je straks met 960 frames per seconde kunt filmen. Een functie waarmee Sony in 2017 al de blits maakte en Samsung zijn Galaxy S9 vlaggenschepen ook heeft uitgerust.

Slow Motion filmen met de OnePlus 6

Uit de nieuwste teaser van OnePlus blijkt dat je de wereld kunt vertragen met het vlaggenschip. De fabrikant kopt “Laten we tijd vertragen” en in de onderstaande teaser zien we vallend water vertraagd weergegeven. Een effect dat je ook met de Sony Xperia XZ2, Huawei P20 Pro en Samsung Galaxy S9 kunt filmen. Drie premium smartphones die filmen bij 960 frames per seconde.

De teaser suggereert dus dat de dual hoofdcamera van de OnePlus beschikt over een functie waarbij je kunt filmen met 960 frames per seconde. Het betekent ook dat de betreffende camera een speciale geheugen module moet hebben om deze beelden te kunnen verwerken.

Afgelopen weekend liet de fabrikant al een teaser zien met hartslagmeter en veel eerder zagen we al waterdruppels die IP67 of IP68 impliceren.

OnePlus 6 heartrate

OnePlus 6

Kijk je naar al die premium functies voor de OnePlus 5T opvolger dan is een flinke prijsverhoging een logisch gevolg. Toch noemt men prijzen die beginnen bij 555 dollar en dat is omgerekend 465 euro.

Men verwacht de OnePlus 6 met een vergelijkbaar ontwerp als de iPhone X. De telefoon is volledig gemaakt van glas en daardoor behoort draadloos opladen ook tot de mogelijke features. Het voordelige vlaggenschip krijgt een 6,28 Inch AMOLED beeldscherm met slanke randen. De krachtbron is natuurlijk de Snapdragon 845 processor van Qualcomm met minstens 6 GB aan werkgeheugen. Aan de achterkant liggen twee hoofdcamera’s waarmee je dus slow-mo beelden kunt maken bij 960 fps.

De lancering van de OnePlus 6 is op 16 mei en in Nederland kun je de telefoon al in je handen houden op 21 mei. Na de lancering zal het niet lang meer duren voordat je een OnePlus 6 abonnement kunt afsluiten.

Bekijk het laatste nieuws over OnePlus:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie