Nokia 6 2019 vanuit alle hoeken

Nokia 6 2019 vanuit alle hoeken

Aan het einde van deze maand presenteert Nokia haar nieuwe smartphone aanbod. We verwachten een schitterende premium camera telefoon en de krachtige Nokia 6 2019 voor het middensegment. De looks van de Nokia 6.2 of Nokia 6 2019 zijn al bekend.

Sinds HMD Global het Finse merk Nokia nieuw leven ingeblazen heeft verkoopt de onderneming tientalen miljoenen Nokia telefoons. Geen wonder want de smartphones zijn robuust, razend snel en altijd up-to-date dankzij Android One. De nieuwste Nokia 6 2019 is ook uitgerust met Android One en krijgt degelijke hardware. Het design laat duidelijk overeenkomsten zien met de populaire Nokia 7 Plus en de Nokia 6 2018 voorganger. Check onderaan deze pagina het nieuwe toestel vanuit alle hoeken dankzij Concept Creator.

Nokia 6 2019 abonnement

Nokia 6 2019

Dankzij de bekende smartphone lekker OnLeaks en 91Mobiles kunnen we een compleet beeld geven van de aankomende Nokia 6 2019. Het toestel krijgt een flink 6,2 inch Full HD+ beeldscherm. Vrijwel de volledige voorkant word ingenomen door dit scherm. Het scherm heeft een beeldverhouding van 19:9. In het scherm zit een gat net zoals bij de Honor View 20. Hierin schuilt de selfie camera van het toestel. De Nokia 6 2019 heeft niet alleen een modern beeldscherm maar ook een moderne processor. De krachtbron is de nieuwe Snapdragon 632 processor van Qualcomm. Een razend snelle octa core die ook nog eens lekker zuinig is. Er komen twee modellen voorzien van 4 GB of 6 GB aan werkgeheugen. Je krijgt daar respectievelijk 64 GB of 128 GB aan opslagruimte bij. Het besturingssysteem is Android 9 Pie uit het Android One Programma. Met Android One verzeker je jezelf van de laatste updates en zo blijft je Nokia jarenlang veilig.

Carl Zeiss camera’s

Afgelopen jaar zagen we dat Nokia al uitstekende mid-range camera telefoons maakte met de Nokia 7 Plus. Het merk krijgt er met de Nokia 6 2019 een budget camera telefoon bij. Het toestel is voorzien van een dual Carl Zeiss camera. Het duo bestaat uit een 16 megapixel camera met 5 megapixel camera. De twee zijn voorzien van Zeiss optics. Naast uitstekende foto’s maken levert het toestel ook een prachtig geluid dankzij OZO audio.

De Nokia 6 2019 is uitgerust met een flinke 3500 mAh waarmee je eenvoudig een tot twee dagen vooruit kunt. Via de snelle USB Type C poort laadt je de telefoon weer op dankzij Quick Charge.

We verwachten de Nokia 6 2019 tijdens het MWC 2019 in Barcelona aan het einde van deze maand. Niet lang daarna kun je hier het voordeligste Nokia 6 2019 abonnement vergelijken.

Bron: 91Mobiles

Bekijk het laatste nieuws over Nokia:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie