Nieuwe update verhelpt microfoon probleem Honor 8

Nieuwe update verhelpt microfoon probleem Honor 8

Gebruikers van de Honor 8 opgelet! Er is een nieuwe update onderweg die onder meer het probleem met de microfoon verhelpt wanneer je Google Assistent of Camera Voice Recorder gebruikt.

Gebruikers op het AndroidCentral forum melden dat zij een update op hun Honor 8 binnenkrijgen. De update wordt verder niet begeleidt door een uitgebreid stuk tekst en ook Honor zelf doet nog geen melding van de update. Eveneens ontbreekt een change log, waarin normaliter puntsgewijs staat opgesomd wat een update aan problemen verhelpt. Wél weten we dat de update de naam FRD-L14C567B385 draagt en 85 MB groot is. Gebruikers melden dat hun probleem met de microfoon binnen Google Voice Assistent sinds het updaten verholpen is. Bij dit fenomeen hadden gebruikers last van het feit dat de microfoon niet werkte binnen Google Voice Assistent en melding maakte dat de microfoon al in gebruik was.

In de twee regels begeleidende tekst deelt Honor mede dat de update de stabiliteit en prestaties van het toestel bevordert. Hoe of wat precies, dat is onduidelijk. De gebruikers die melding maken van de update, lijken afkomstig te zijn uit de Verenigde Staten. Wij hebben even rondgeneusd op het officiële forum van de Huawei dochter, maar hebben nog geen Europese klanten kunnen vinden die de update ontvangen. Mocht je nieuwsgierig zijn kun je altijd even kijken in het instellingenmenu onder het kopje software-update.

Over de Honor 8

De Honor 8 is een compacte 5.2 inch smartphone met haarscherpe resolutie van 1080 bij 1920 pixels. Onder het fraaie LTPS-display wordt het toestel aangedreven door de HiSilicon Kirin 950 chipset met octa-core processor. Het toestel heeft de beschikking over 4 GB aan werkgeheugen en 32 GB of 64 GB aan interne opslag. Dit geheugen valt uit te breiden middels een extra micro SD-kaart. Deze kaart neemt dan wel je eventuele tweede simkaart slot in gebruik, aangezien er twee simkaarten tegelijkertijd in het toestel passen. Aan de achterzijde maak je prachtige foto’s met behulp van de dual 12 megapixelcamera. Je kunt onder meer panorama foto’s, HDR-modus en Full-HD video’s met een framerate van 60 frames per seconde schieten. Een uitstekende prestatie. Hiermee is de Honor 8 een aantrekkelijke telefoon met high-end specificaties, voor een middenklasse prijskaartje. Het toestel is los al vanaf 389 euro te verkrijgen.

 

Bekijk het laatste nieuws over Honor:
Michel van 't Klaphek
Over de auteur: Michel van 't Klaphek

Sociaal geograaf en planoloog in opleiding. Had eigen webshops met tweedehands smartphones en tablets. Deze voorliefde voor tech is omgezet in de vele nieuwsberichten voor Telefoonabonnement.nl. Sportief, sociaal.

Neem gerust contact op:      0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie