Nieuwe Samsung Galaxy S20 Ultra renders

Nieuwe Samsung Galaxy S20 Ultra renders

Samsung staat op het punt om een beest van een smartphone te lanceren, de Samsung Galaxy S20 Ultra. Naast de normale S20 vlaggenschepen verschijnt de S20 Ultra met meer scherm, meer geheugen en veel meer megapixels.

Over drie weken presenteert Samsung haar nieuwe S20 lijn. Dit jaar verwachten we meer premium modellen en meer megapixels dan ooit. De Samsung Galaxy S10e krijgt vermoedelijk geen opvolging. De Koreaanse fabrikant kiest voor de S20, Galaxy S20 Plus en het aankomende beest, de Samsung Galaxy S20 Ultra 5G. De laatste is het toptoestel voor het eerste deel van 2020. Naast de S20 Lijn verwachten we de nieuwe Samsung Galaxy Z Flip. Afgelopen weekend toonde conceptontwerper Ben Geskin ons zijn visie op de Galaxy S20 Ultra 5G.

Samsung Galaxy S20 Ultra

Op 11 februari 2020 zal Samsung een beest van een telefoon lanceren, de Samsung Galaxy S20 Ultra 5G. Het toestel wordt de meest geavanceerde Samsung telefoon ooit. De render laat een groot scherm zien met een gaatje voor de selfie camera. Het is een schitterend 6,9 inch Dynamic AMOLED beeldscherm met een hoge resolutie. Door de hoge beeldverhouding van 20:9 en de slanke randen rondom het scherm heeft de flinke Galaxy een slank postuur. De krachtige Samsung telefoon wordt nog aantrekkelijker voor gamers. Het haarscherpe Infinity beeldscherm ondersteunt 120 Hz ververs snelheid. De achterzijde is aan de zijkanten afgerond. Links zien we een flinke cameraheuvel met een vierkant vlak voor drie camera’s en LED flitser en daar onder ruimte voor de vierde camera. In het onderste vlak staat 100x zoom. Daarmee zou Samsung het voorbeeld van Huawei volgen en bij de camera ook camera informatie zetten.

#Galaxy20ultra2

Verwachte Samsung Galaxy S20 Ultra specificaties

De specificaties van de Samsung Galaxy S20 lijn zijn zo goed als bekend. Het topmodel, ook wel beest genoemd, wordt voorzien van een 6,9 inch Quad HD+ beeldscherm. Dit scherm heeft een resolutie van 1.440 x 3.200 pixels en 120 Hz ververs snelheid. Als krachtbron mag je rekenen op de Samsung Exynos 990 processor van Samsung zelf. De processor ondersteunt vermoedelijk nog geen 5G. Je krijgt bij het topmodel tot 16 GB aan werkgeheugen en tot 512 GB aan opslagruimte.

Stroom wordt geleverd uit een 5.000 mAh accu. De accu levert een uitstekende accuduur en is weer snel opgeladen dankzij 45 W snel opladen. Zoals je inmiddels mag verwachten van een Samsung vlaggenschip heeft water geen invloed op de werking. De Ultra is IP68 gecertificeerd. Android 10 is het besturingssysteem.

Ultieme camera telefoon

De Samsung Galaxy S20 Ultra belooft de ultieme camera telefoon te worden. Aan de voorkant is ruimte voor een 40 megapixel front camera. Deze camera is voorzien van automatische beeldstabilisatie en je maakt hiermee schitterende selfie foto’s. De achterzijde is uitgerust met vier krachtige camera’s is voor veel consumenten boeiend. De primaire camera heeft 108 megapixels. Deze indrukwekkende camera maakt gebruik van 9:1 pixelbinning. Verschillende pixels worden samengevoegd zodat je nog scherpere en meer detailrijke foto’s krijgt. Daarnaast is er een 48 megapixel periscoop camera waarmee je vermoedelijk tot 10x optisch kunt inzoomen. Software matig wordt de zoomcapaciteit vergroot tot een indrukwekkende 100x. Daarnaast is de krachtpatser uitgerust met een 12 megapixel ultra breedhoek camera en een Time of Flight (ToF) dieptesensor.

Volgens de laatste geruchten start de prijs van de Samsung Galaxy S20 Ultra 5G bij 1.099 dollar en meer.

Bron: Geskin

Bekijk het laatste nieuws over Samsung:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie