Nieuwe Samsung Galaxy A7 met drie hoofdcamera’s

Nieuwe Samsung Galaxy A7 met drie hoofdcamera’s

Terwijl Huawei de drievoudige camera voor het premium segment bewaard haalt Samsung de drievoudige camera naar het middensegment. Een nieuw gelekte foto toont de Samsung Galaxy A7 2018 met een triple hoofdcamera.

SamsungMobile.News brengt vandaag het nieuws van een Samsung Galaxy telefoon met drievoudige hoofdcamera voor het middensegment. De beelden laten een flinke cameraheuvel zien aan de zijkant met drie camera’s. Het toestel lijkt een glazen achterkant te hebben en een metalen frame. De lekker meent dat we hier de eerste foto van de Samsung Galaxy J7 2018 zien.

Samsung Galaxy A7 2018

De Samsung Galaxy A7 2018 krijgt vermoedelijk niet twee maar drie hoofdcamera’s. Het mid-range Samsung telefoon is vandaag gelekt en we zien duidelijk drie hoofdcamera’s. Helaas is de voorkant van de telefoon niet gelekt. Daar verwachten we een groot Infinity AMOLED beeldscherm. De opvallende cameraheuvel herbergt drie camera’s. Het is onduidelijk welke camera specificaties Samsung gebruikt. We verwachten in ieder geval een normale camera met hoge diafragma van f/1.7 of meer naast een telelens. De derde camera is vermoedelijk een groothoek of zwart/wit camera. De vingerafdrukscanner verwacht men in de zijkant van de telefoon.

[Edit] niet lang nadat dit artikel online stond lekte ook de voorkant van het toestel. De Samsung Galaxy A7 krijgt een groot Infinity beeldscherm.

Samsung Galaxy A7 telefoonabonnement.nl

Specificaties Samsung Galaxy A7 2018

Het is onduidelijk welke specificaties we mogen verwachten voor de Galaxy A7 2018. Zijn grotere broer de Samsung Galaxy A8 2018 is uitgerust met een groot 5,6 inch AMOLED beeldscherm in een slanke behuizing. Het toestel wordt aangedreven door de snelle Exynos 7885 processor van Samsung zelf. We verwachten dat Samsung dezelfde krachtige 2,2 GHz octa core processor ook voor de Galaxy J7 2018 gebruikt. Je mag rekenen op 4 GB aan werkgeheugen en tegenwoordig zijn hogere segment telefoons voorzien van 64 GB aan opslagruimte. Het nieuwe toestel heeft een microSD kaart sleuf waardoor je de opslagruimte kunt uitbreiden.

De Samsung Galaxy A7 2018 wordt een van de beste mid-range camera smartphones. Normaal gesproken maak je met gewone Samsung telefoons al uitstekende foto’s. Met drie camera’s kan de Koreaanse fabrikant nog meer mogelijkheden bieden. Naast de prachtige bokeh diepte effecten kun je met drie camera’s kiezen voor alles onthullende breedhoek foto’s of juist stijlvolle zwart/wit foto’s.

Het lijkt waarschijnlijk dat de Samsung Galaxy A7 met drievoudige hoofdcamera ook naar Nederland wordt verscheept. We houden je op de hoogte over deze camera smartphone.
Bron: Samsung

Bekijk het laatste nieuws over Samsung:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie