Nieuwe LG-K557 benchmark gespot

Nieuwe LG-K557 benchmark gespot

Eerder spraken we al over een nieuwe K535 en K530 waarvan we de benchmarks hadden gespot. Vandaag hebben we een nieuwe LG smartphone uit waarschijnlijk dezelfde serie ontdekt. Het gaat om de LG-K557. Deze nieuwe smartphone beschikt over een Qualcomm octa core processor, waarvan de snelheid nog onbekend is. Verder beschikt de LG-K557 over 2 GB RAM geheugen. De specificaties zijn dus minder krachtig dan de 535. Zou LG met de K557 een nieuw budget toestel op de markt willen brengen? Hieronder vind je de benchmark:

LG-K557-benchmark

Specificaties LG K557

De LG K557 zal hoogstwaarschijnlijk een budget toestel worden. Vooralsnog weten we dat het toestel een processor met 8 kernen gaat krijgen waarvan de snelheid nog niet bekend is en het om een smartphone met 2 GB RAM geheugen zal gaan. Zodra we meer specificaties hebben ontdekt schrijven we daar een update over.

Prijs en beschikbaarheid

Net als de K535 is het nog onduidelijk of en wanneer deze smartphone in ons land wordt uitgebracht. Uiteraard laten we dat weten zodra we hier meer duidelijkheid over hebben.

Bekijk het laatste nieuws over LG:
René Dekker
Over de auteur: René Dekker

Mede-oprichter van Telefoonabonnement.nl. Al 10 jaar telecomspecialist. Verantwoordelijk voor de content en redactie. Passie voor online. Diehard Apple-fan. Houdt van gadgets, en zijn katten. Favoriete papa van Joris.

Neem gerust contact op:      rene@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie