Nieuwe Galaxy M lijn: meer batterij, camera’s en scherm

Nieuwe Galaxy M lijn: meer batterij, camera’s en scherm

Samsung lanceert de gloednieuwe Samsung Galaxy M lijn op 28 januari aanstaande. De nieuwe lijn belooft meer beeldscherm, meer camera’s en vooral ook meer accu! De Samsung teaser toont een flink toestel met drievoudige hoofdcamera en een 5.000 mAh accu.

Samsung presenteert dit jaar een volledig nieuwe smartphone lijn. Vermoedelijk volgt de Samsung Galaxy M lijn de budget J lijn op. De Samsung Galaxy J4 Plus en Galaxy J6 Plus zijn vermoedelijk de laatste J telefoons. De nieuwe M lijn belooft meer van al het goede, meer accucapaciteit, meer camera’s en een groot beeldscherm.

Samsung Galaxy M Lijn

Samsung presenteert deze maand haar nieuwste smartphone lijn, de Galaxy M lijn. Samsung telefoon in deze lijn liggen tussen de Samsung Galaxy A7 en de Samsung Galaxy J in als het gaat om specificaties. Een nieuwe teaser voor de Galaxy M lijn belooft namelijk meer beeldscherm, meer camera’s en meer accucapaciteit. In India wordt de nieuwe lijn op 28 januari gepresenteerd. Er komt een Galaxy M met een flink AMOLED beeldscherm en druppelvormige notch. Het toestel krijgt drie hoofdcamera’s en een flinke 5.000 mAh accu. Vermoedelijk zijn dit de specificaties van het topmodel binnen de Galaxy M lijn. Eerder lekte de specs en looks van de Samsung Galaxy M30. Dit toestel heeft een dual hoofdcamera.

Samsung Galaxy M lijn 28 januari

Samsung Galaxy M lijn

De aankomende Samsung Galaxy M telefoon beloven aantrekkelijke telefoons te zijn. Er zullen meerdere modellen worden gepresenteerd. We weten van de Samsung Galaxy M20 dat het toestel een druppelvormige notch heeft. Aan de achterkant prijkt een dual hoofdcamera. De vingerafdrukscanner ligt in het midden. Volgens de bovenstaande teaser volgt er een luxer Galaxy M toestel met een drievoudige hoofdcamera net zoals de Samsung Galaxy A7. Het is onduidelijk of de camera specificaties ook gelijk zijn.

De nieuwe Samsung Galaxy M lijn verschijnt ook in Europa. Je hoeft dan ook niet lang meer te wachten voordat je een Samsung Galaxy M20 of ander Samsung abonnement kun vergelijken.

Bekijk het laatste nieuws over Samsung:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie