Nieuwe Apple A12 iPhone processor zeker de snelste

Nieuwe Apple A12 iPhone processor zeker de snelste

Apple fans zweren natuurlijk al jaren trouw aan hun iPhones. Het zijn dure toestellen, maar zeer betrouwbare telefoons en razend snel. In de benchmark testen komen de iPhones altijd als snelste uit de bus. En dat blijft zo.

De iPhone 8, 8 Plus en iPhone X zijn de meest krachtige smartphones van dit moment als we de benchmark testen mogen geloven. De scores van de Android telefoons liggen daar ver onder. Nog voordat de Android processors langszij kunnen komen staat de nieuwe en snellere lichting iPhones al op ons te wachten. Waarschijnlijk wordt nog voor 12 september de eerste iPhone 2018 getest en die zal de score van de iPhone X gaan verpulveren. Het jubileum model van Apple is op dit moment al enige tijd de snelste smartphone. Het tij lijkt dus niet te keren voor Android telefoons en Apple processors blijven domineren.

Apple processors blijven dominant

Apple iPhones staan al jaren bekend vanwege hun snelheid, gebruikersgemak en lange levens. De nieuwste generatie Apple processors staat voor de deur, de A12. Vermoedelijk is dit ook een 7nm processor en je mag er vanuit gaan dat deze processor veel beter scoort dan de A11 van de iPhone X. Het betekent tegelijkertijd dat de nieuwe Android processors opnieuw op grote achterstand worden gezet. De iPhone 2018 modellen blijven dus tot ver in 2019 en misschien wel 2020 sneller dan Android telefoons.

Afgelopen week zijn de Geekbench scores bekend geworden van de aankomende Kirin 980 processor en de Snapdragon 855. Beide zijn de snelste processors waar de Android fans het mee moeten doen dit jaar en komend jaar. De scores van beide processors zijn zelfs lager dan de huidige A11 processor. Het is nu dus al duidelijk dat de A12 processors opnieuw tot de snelste in de smartphone markt behoren.

A11 vs Snapdragon 855 and Kirin 980

 Alleged Kirin 980 benchmark.

iPhone 2018: Razend snel en revolutionair ontwerp

Mocht je twijfelen of je een Android vlaggenschip of Apple vlaggenschip wilt kopen dan wordt de keuze dit jaar eenvoudiger. Want Apple lanceert op 12 september niet alleen de snelste smartphones van dit moment. De fabrikant uit Amerika had nog nooit zo’n ruim aanbod in iPhone modellen. De nieuwe lichting bestaat namelijk uit telefoons met een gloednieuw ontwerp en het goedkoopste iPhone model ooit, de iPhone 2018.

drie 2018 iphone modellen

Naast de premium iPhone XS en iPhone XS Plus verschijnt er een budget iPhone die vanaf ongeveer 700 euro beschikbaar wordt. Het is de ideale kandidaat om je huidige iPhone 7 of iPhone 6S te vervangen. Het ontwerp van de hele lichting is totaal anders dan bijvoorbeeld de iPhone 8. Daarnaast zijn de nieuwe iPhones veel sneller en krijgen ze meer werkgeheugen. Het voordeel van al dat werkgeheugen is dat je nog sneller kunt schakelen tussen verschillende apps.

Nadat de iPhone 2018 modellen zijn gepresenteerd op 12 september aanstaande zal het niet lang meer duren voordat je hier het voordeligste iPhone 2018 abonnement of iPhone XS abonnement kunt vergelijken.

Bekijk het laatste nieuws over Android:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie