Nieuw: Nokia 3.1 Plus met mega accu en Nokia 8110 4G

Nieuw: Nokia 3.1 Plus met mega accu en Nokia 8110 4G

Nokia heeft vandaag in New Delhi de Nokia 3.1 Plus en de Nokia 8110 4G gelanceerd. De eerste is een budget toestel met dual camera’s, mega accu en Android One. De tweede lancering is de gave retro Nokia 8110 4G.

Nokia heeft in korte tijd de Android wereld veroverd. Volgend jaar verwachten analisten zelfs dat het merk de nummer 11 in de wereld wordt. Een gigantische prestatie in slechts enkele jaren. De uitgebreide Nokia telefoon lijn is vandaag uitgebreid met twee budget toestellen en een slim alternatief voor de premium vlaggenschepen. Check alles over de Nokia 3.1 Plus en de nieuwe retro banaan telefoon.

Nokia 3.1 PlusNokia 3.1 Plus

Na de Nokia 5.1 Plus en de Nokia 6.1 Plus is het ook tijd voor een upgrade van de budget lijn. Vandaag verschijnt daarom de Nokia 3.1 Plus. De voordelig telefoon heeft een stijlvol ontwerp met mega beeldscherm. Nokia heeft het toestel uitgerust met een 6 inch beeldscherm in een slanke behuizing. Dit scherm is gemaakt voor Netflix en internet. De krachtbron is een MediaTek Helio P22 processor. Dit is een octa core processor die zuinig werkt of net dat extra stukje power levert bij games. De accuduur is natuurlijk van groot belang bij een telefoon. De Nokia 3.1 Plus biedt een accuduur van tweedagen met een flinke 3.500 mAh accu.

Dit toestel is de eerste budget telefoon van HDM Global met een dual camera. Je schiet hiermee prachtige bokeh foto’s en je kunt het bokeh effect achteraf bijwerken. Het duo bestaat uit een 13 megapixel camera in combinatie met 5 megapixel camera. Voor vind je een 8 megapixel selfie camera. Deze budget telefoon draait op Android 8 Oreo uit het Android One programma.

De Nokia 3.1 Plus is gemaakt voor India en als eerste beschikbaar in India. Het is daarom onduidelijk of en zo ja wanneer de Nokia 3.1 Plus in Nederland beschikbaar is. De prijs is 11.499 INR (ongeveer 133 euro) vanaf 19 oktober.

Het wordt een geduchte concurrent van de Samsung Galaxy J4+ en verschillende Xiaomi telefoons.

Nokia 8110 4G

De tweede smartphone in New Delhi is de Nokia 8110 4G. De banaan smartphone op belangrijke aspecten verbeterd. De gave retro smartphone biedt volledig toegang tot het moderne 4G internet. Je hebt met dit toestel toegang tot de app store en kunt prima FaceBook en Whatsapp gebruiken.

Nokia 8110 4G reloaded

Bron: Nokia Facebook

Bekijk het laatste nieuws over Nokia:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie