Next level iPhone XI met drievoudige hoofdcamera

Next level iPhone XI met drievoudige hoofdcamera

De geruchtenmolen rond de aankomende iPhone XI draait al op volle toeren. Verschillende renders zijn al gelekt en OnLeaks laat ons deze week een fantastische render zien van de iPhone XI met drievoudige camera en cirkel flitser.

Apple lanceert jaarlijkse nieuwe iPhone modellen halverwege september. Toch draait de geruchtenmolen rond de premium vlaggenschepen al op volle toeren in januari. OnLeaks laat deze week een blik op de mogelijk iPhone XI zien. Het schitterende toestel heeft een glazen ontwerp, afgerende randen en een opvallende cameraheuvel voor drie camera’s.

iPhone XI 2019 abonnement

iPhone XI 2019 tweede model

Het is alweer de tweede prototype van de iPhone XI. De iPhone lichting van 2019 krijgt vrijwel zeker een model met drievoudige hoofdcamera. Het is onduidelijk of het basis model standaard twee hoofdcamera’s krijgt en de iPhone XI Max drie. Deze week laat OnLeaks een nieuw prototype zien. Het model zou zo maar eens de komende iPhone XI kunnen zijn.

Het ontwerp is uniek te noemen. De behuizing van de iPhone XI is gemaakt van sterk glas. Je kunt deze telefoon dan ook Qi draadloos opladen. In het heldere AMOLED beeldscherm zien we opnieuw een notch voor de Face ID en selfie camera. Aan de achterkant gebeurt iets dat we niet eerder zagen bij Apple. De camera’s van de iPhone XI zijn in het midden geplaatst. De horizontale ovale cameraheuvel is voorzien van drie camera’s. De middelste camera is omringd door de ringflash. Onder de middelste camera zijn de camera sensoren geplaatst.

iPhone XI 2019 abonnement

Wat mag je van de iPhone XI verwachten

De aankomende iPhone XI wordt het snelste Apple vlaggenschip ooit. De krachtige premium telefoon krijgt een groot AMOLED beeldscherm van zo’n 6 inch. De randen rondom het scherm zijn tot een minimum beperkt. Net zoals de iPhone XS is er een notch bovenin het scherm. Waarschijnlijk krijgt de iPhone XS Max ook een opvolger met een scherm van 6,5 inch of meer.

De krachtbron zal net zoals afgelopen jaren de Android concurrentie omver blazen. De A13 processor wordt nog krachtiger dan de A12 van nu. Reken op 4 GB of meer aan werkgeheugen en veel opslagruimte. De premium iPhone 2019 krijgt drie hoofdcamera’s. De lancering van de iPhone XI verwachten wij halverwege september

Bron: OnLeaks

Bekijk het laatste nieuws over Apple:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie