Nederlandse Samsung Galaxy Note 9 gebruiksaanwijzing online

Nederlandse Samsung Galaxy Note 9 gebruiksaanwijzing online

Heb je de populaire Samsung Galaxy Note 9 al besteld? Dan wordt het toestel morgen pas verscheept. Of twijfel je of je het krachtige Samsung vlaggenschip wilt kopen? Met de Nederlandse Galaxy Note 9 gebruiksaanwijzing kun je jezelf alvast inlezen voordat je de krachtpatser in je handen hebt.

Nadat je de Samsung Galaxy Note 9 koopt wil je natuurlijk meteen aan de slag. Geen tijd te verliezen en het toestel is gebruiksvriendelijk genoeg om direct mee te beginnen. Wil je echter meer weten over wat dit moderne toestel allemaal kan dan heeft Samsung speciaal voor jou de Samsung Galaxy Note 9 handleiding online gezet. De Note 9 gebruiksaanwijzing legt alle geheimen van het vlaggenschip bloot.

Samsung Galaxy Note 9 handleiding

Nederlandse Samsung Galaxy Note 9 handleiding online

Zojuist de Samsung Galaxy Note 9 bestelt en kan je niet wachten tot de telefoon in je handen ligt? Dan kun je alvast beginnen te lezen over wat dit krachtige vlaggenschip allemaal wel niet kan in de Note 9 gebruiksaanwijzing van Samsung zelf. De handleiding is alvast online gezet voor fans van de nieuwste Note generatie. Alles wat je kunt doen met het razend snelle vlaggenschip wordt volledig beschreven.

Zo kun je de Samsung Galaxy Note 9 als touchpad gebruiken met een extern beeldscherm. Je kunt het vlaggenschip namelijk eenvoudig koppelen via HDMI kabel aan je beeldscherm. De handleiding geeft ook duidelijk aan waar alle antennes, GPS en onderdelen van de telefoon zich bevinden. Wel zo handig als je draadloos wilt betalen om te weten dat de NFC chip aan de achterkant in het middel is geplaatst.

 

Samsung Galaxy Note 9 gebruiksaanwijzingSamsung Galaxy Note 9 camera opties

Je kunt ook alvast neuzen in de camera opties voor je aankomende telefoon met de Galaxy Note 9 handleiding. In de gebruiksaanwijzing staan ook handige tips zoals hoe je de cameraknop kunt verschuiven zodat je nog eenvoudiger een foto maakt. Wist je dat je direct een GIF bestand kan maken door de cameraknop ingedrukt te houden? De Galaxy Note 9 schiet dan opvolgende foto’s die je vervolgens direct in een GIF kunt omtoveren of waaruit je de beste kunt uitzoeken. Daarnaast legt de Note 9 handleiding je precies uit hoe je die prachtige Slow Motion beelden kunt bewerken.

Nieuwsgierig naar de Samsung Galaxy Note 9 handleiding? Je kunt de handleiding zelf downloaden op de support pagina van Samsung Nederland.

Bekijk het laatste nieuws over Samsung:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie