‘Nederlandse Galaxy S7 met Exynos processor’

‘Nederlandse Galaxy S7 met Exynos processor’

De telefoons van Samsung blijven opeens maar verschijnen in de benchmarks. Waar het eerst nog de beurt was aan de Galaxy S7 die in de VS verkocht zal gaan worden, vonden we gister een Galaxy S7 Edge die voor Europa bedoeld is. Vandaag hebben we weer een benchmark gevonden, en die heeft betrekking tot de Galaxy S7 in Europa, en dus Nederland.

Galaxy S7 processor

In de benchmark komt eigenlijk niet zo heel veel spannends naar voren, zeker omdat we ook al de Europese versie van de S7 Edge voorbij hebben zien komen. De S7 Edge en S7 zouden zo goed als dezelfde telefoons moeten worden. Het enige verschil tussen de twee Samsung telefoons zou het scherm zijn. Die is bij de S7 Edge gebogen aan beide zijkanten, net zoals we ook al gezien hebben bij de Galaxy S6 Edge (Plus).

galaxys7eubench

De benchmark heeft betrekking op een Samsung telefoon met het modelnummer SM-G930F. Ondertussen weten we al wel dat de G930 voor de Galaxy S7 staat, en dat de versie met F voor Europa is. Zoals gezegd lijkt de Galaxy S7 erg op de S7 Edge, vooral op het gebied van specificaties zullen ze waarschijnlijk identiek zijn. Het mag daarom ook geen verassing zijn dat de Galaxy S7 ook de Exynos 8890 als processor krijgt. Iets wat deze benchmark nogmaals weet te bevestigen.

Release Galaxy S7

Van Samsung wordt verwacht dat ze twee verschillende modellen aan gaan kondigen. De normale Galaxy S7 en de Galaxy S7 Edge. De S7 Edge Plus zou vooralsnog niet komen. Samsung zal deze twee telefoons voor het MWC, op 21 februari, met de wereld delen. Het is goed mogelijk dat de Galaxy S7 release dan al op 11 maart plaatsvindt, wat eerder is dan andere jaren. Eerdere geruchten spreken namelijk al over die datum als de releasedatum, in zowel Amerika als in Europa.

Bekijk het laatste nieuws over Samsung:
Guido Bouwmeesters
Over de auteur: Guido Bouwmeesters

Academicus uit Eindhoven met een passie voor tech en online. Schrijft graag over tech-gerelateerde onderwerpen en is vooral thuis in het ontdekken van nieuwe benchmarks. Mag in zijn vrije tijd ook graag met eigen projecten aan de slag gaan, mits hij niet met zijn backpack over de wereld aan het rondtrekken is.

Neem gerust contact op:      0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie