Na twee mid-range LG G7 modellen volgt de mid-range LG Q9

Na twee mid-range LG G7 modellen volgt de mid-range LG Q9

LG richt zich dit jaar niet alleen op het premium segment met het ene vlaggenschip na het andere. De Koreaanse fabrikant zorgt ook voor een stormvloed aan mid-range smartphones. De volgende telg in de LG familie is de LG Q9.

De LG Q9 wordt de nieuwste telg in een rijke LG 2018 familie. De Zuid-Koreaanse fabrikant lijkt de schappen van haar opslagruimtes te willen legen dit jaar. We zien de ene na de andere telefoon verschijnt in de markt. Na de LG Q7 modellen werden er afgelopen week twee mid-range modellen tijdens IFA en nu lijkt er nog een model aan te komen, de LG Q9.

LG Q9

Volgens de laatste geruchten komt er een LG Q9 aan. De nieuwe smartphone is zeer waarschijnlijk voorzien van een groot (6 inch of meer) FullHD+ FullVision beeldscherm met slanke randen daar omheen. Men verwacht dat het toestel is uitgerust met de vertrouwde Snapdragon 660 processor van Qualcomm. Die processor is inmiddels al iets ouder en vind je in verschillende telefoons zoals de Nokia 7 Plus terug. Het toestel is beschikbaar met 4 GB en 32 GB of 64 GB aan opslagruimte. De accu van de aankomende LG is flink, 3.550 mAh. Android 8.1 Oreo is het besturingssysteem van de LG Q9.

Enorme hoeveelheid LG telefoons

In schil contrast met voorgaande jaren lijkt LG de smartphone markt te willen overspoelen met LG telefoons. Het merk heeft nog nooit zoveel telefoons gelanceerd in een jaar. De Koreaanse onderneming heeft de focus vooral op het premium en mid-range segment. Daar vind je de nieuwe LG G7 ThinQ en de niet lang daarna gelanceerde LG V35 ThinQ. Beide krachtige vlaggenschepen met groot beeldscherm en dual hoofdcamera’s. We verwachten dit jaar nog dat de LG V40 daarbij komt. In potentie een indrukwekkend vlaggenschip met niet twee, niet drie en zelfs niet vier camera’s, maar vijf. Vermoedelijk wordt de LG V40 uitgerust met twee krachtige selfie camera’s en drie hoofdcamera’s.

In het middensegment hadden we de LG Q7 modellen al en inmiddels ook de premium LG G6 van vorig jaar. Daarnaast presenteerde LG tijdens IFA 2018 de LG G7 One en LG G7 Fit. Waarmee ook de eerste Android One telefoon van LG een feit is. Na al die mid-range modellen is LG nog niet klaar dit jaar. Want de LG Q9 komt eraan. Binnenkort verwachten we ook de eerste beelden van het nieuwe mid-range LG toestel.

Bron: LG Newsroom

Bekijk het laatste nieuws over LG:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie