Motorola P40 met gat in beeldscherm voor selfie cam

Motorola P40 met gat in beeldscherm voor selfie cam

Motorola is een bekend merk in het middensegment. Traditioneel gesproken zijn het telefoons met curves en een flinke cameraheuvel. Daar kwam een einde aan met de Motorola One lijn en de Motorola P40 gaat hier op door. Het toestel is voorzien van een hyper modern beeldscherm met gat voor de selfie camera.

Twitterlekker OnLeaks trakteert ons voor de jaarwisseling nog op een nieuwtje. De lekker laat ons de aankomende Motorola P40 zien. Het toestel is gemaakt voor het middensegment en beschikt over geavanceerde specificaties. In het beeldscherm is een gat voor de selfie camera en aan de achterkant vinden we een indrukwekkende hoofdcamera met 48 megapixels. Waarschijnlijk komt dit toestel ook naar Europa en Nederland als opvolger van de Motorola One. De komst van de Motorola P40 bevestigd alvast een van de trends voor 2019 krachtige camera telefoons voor het middensegment.

Motorola P40 Android One

Motorola P40

Motorola fans wachten al maanden op de opvolger van de Motorola Moto G6. De populaire budget telefoons zijn snel en bieden een voortreffelijke prijs/kwaliteitsverhouding. In 2019 lijkt Motorola het roer volledig om te gaan gooien. Na de Motorola One zien we namelijk opnieuw een meer rechtlijnige Motorola telefoon, de Motorola P40.

OnLeaks geeft ons in samenwerking met 91mobiles een blik op de nieuwe telefoon. Het toestel heeft een mooi ontwerp met opvallend beeldscherm. Dit beeldscherm neemt vrijwel de volledige voorkant in en de selfie camera ligt in het beeldscherm verwerkt. Motorola volgt hiermee het voorbeeld van de Honor V20 en Samsung Galaxy A8S.

Specificaties Motorola P40

Uit de informatie van 91Mobiles kunnen we opmaken dat de Motorola P40 een krachtige mid-range telefoon wordt. Dit toestel volgt de Motorola One op. De nieuwe smartphone krijgt een flink 6,2 inch beeldscherm met een gat. Bovenaan zien we de 3,5 mm koptelefoon ingang die veel fabrikanten inmiddels hebben opgeofferd. Aan de onderkant zien we ruimte voor de speaker en USB Type C poort. De snelle poort geeft ook de mogelijkheid voor razend snel opladen.

Motorola One 2 abonnement

In het glazen achterkant zien we een bescheiden ovale cameraheuvel met twee camera’s. Naast die cameraheuvel staat 48 megapixels. De primaire camera heeft dan ook 48 megapixels. De tweede camera is vermoedelijk een diepte lens. Twee LED flitsers verzorgen extra licht. Aan de achterkant zien we het Motorola Batwing-logo samen met het Android One-logo.

De Motorola P40 of Motorola One 2 zien we in 2019.

Bron: 91Mobiles

Bekijk het laatste nieuws over Motorola:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie