Motorola Moto Z4 en premium Moto Z4 Force op komst

Motorola Moto Z4 en premium Moto Z4 Force op komst

Het ontwerp van de Motorola Moto Z4 is gelekt. De vierde generatie modulaire smartphones is strakker en rijker uitgerust. Het basis model wordt een luxe middenklasser met daarnaast de premium Motorola Moto Z4 Force.

Deze week lekte het volledige ontwerp van de Motorola Moto Z4 dankzij meester lekker Evan Blass. Als Blass iets toont dan kun je er vanuit gaan dat de smartphone er ook zo uit ziet bij de lancering. Naast de looks weten we ook de specs dankzij Andri Yatim een bekende Motorola lekker. Hij meent dat de Moto Z4 een krachtige Motorola smartphone voor het middensegment wordt en verwacht daarnaast de premium Moto Z4 Force. Het ontwerp van Blass geeft een modulaire smartphone weer met flinke cameraheuvel voor een enkele hoofdcamera.

Motorola Moto Z4 Force

Motorola Moto Z4 ontwerp

De renders getoond door Evan Blass lijken van de Motorola Moto Z4 te zijn. Het luxe toestel is de vierde generatie Moto Z telefoons. Van de derde lijn bereikte alleen de Motorola Moto Z3 Play ons land.

De Motorola Moto Z4 heeft een modern beeldscherm met waterdruppelnotch omgeven door kleine bezels. Het toestel heeft een enkele hoofdcamera in de flinke cameraheuvel aan de achterkant. Daar tref je ook de kenmerkende vleermuisvleugel logo en vermoedelijk is dit tevens de vingerafdrukscanner. Onderaan vinden we de 16 puntsconnector voor de Moto MODS.

De ultra slanke telefoon houdt nog altijd ruimte over voor de 3,5 mm koptelefoon ingang. Een ingang die we bij veel fabrikanten niet meer zien in de vlaggenschepen. Aan de rechterkant vind je de volume- en power knoppen. In tegenstelling tot andere telefoons vind je de speakers onderaan.

Specificaties Motorola Moto Z4

De specificaties van de Motorola Moto Z4 voorspellen een krachtige mid-range camera telefoon. Het flinterdunne toestel is voorzien van een Snapdragon 675 processor die beschikbaar is met 4 GB en 6 GB werkgeheugen. Daar verwachten we minstens 64 GB opslagruimte bij. De flinke cameraheuvel herbergt een mega 48 megapixel hoofdcamera met een f/1.6 diafragma. Voor selfies gebruikt de telefoon een 24,8 megapixel f/1.9 front camera. Deze camera ligt bovenin het schitterende 6,4 inch OLED beeldscherm. De accu heeft een capaciteit van 3600 mAh en ondersteunt TurboCharge.

Specs Motorola Moto Z4 Force

Naast de basis versie verschijnt er een meer premium model, de Motorola Moto Z4 Force. Dit vlaggenschip wordt uitgerust met de razend snelle Snapdragon 8150 processor van Qualcomm. Je krijgt daarbij 8 GB aan werkgeheugen en met 128 GB meer dan voldoende opslagruimte. Het vlaggenschip is voorzien van drie hoofdcamera’s. Dit drietal bestaat uit een 48 megapixel f/1.6 camera in combinatie met 13 megapixel f/1.8 camera en 8 megapixel telelens. De accucapaciteit is lager en ligt op 3230 mAh. Aan de voorkant vind je een krachtige 24,8 megapixel front camera.

Het is onduidelijk wanneer we de Motorola Moto Z4 mogen verwachten. Waarschijnlijk nog in het eerste deel van 2019.

Na de lancering duurt het niet lang voordat je hier het goedkoopste Motorola Moto Z4 abonnement kunt vergelijken.

 

Bron: Blass, Yatim

Bekijk het laatste nieuws over Motorola:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie