Eerste blik om de Motorola Moto Z4 Play

Eerste blik om de Motorola Moto Z4 Play

Motorola zal de Moto G serie binnenkort vernieuwen maar vandaag zien wij ook al de eerste beelden van de Motorola Moto Z4 Play. Het toestel gaat helemaal mee in de laatste smartphone trends.

Motorola presenteert jaarlijks een modulair vlaggenschip met modulaire mid-range telefoon. Die laatste is populair en biedt altijd een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. De opvolger van de Motorola Moto Z3 Play lijkt er aan te komen. OnLeaks heeft informatie over het toestel en in samenwerking met CompareRaja het toestel in beeld gebracht. We zien een zeer dunne telefoon met enkele verrassingen.

Motorola Moto Z4

Motorola Moto Z4 Play

Het ontwerp van de Motorola Moto Z4 Play heeft veel overeenkomsten met zijn voorganger. Dat is ook niet vreemd aangezien de Motorola Z lijn een modulaire achterkant heeft waarop je Moto Mods kunt koppelen. Toch heeft de onderneming de telefoon helemaal naar 2019 gebracht. De voorkant is namelijk vrijwel volledig bedenkt met een groot 6,2 inch beeldscherm. De selfie camera is verwerkt in een slanke druppelvormige notch en dat geeft deze Motorola telefoon een luxe uitstraling. Aan de achterkant is weinig vernieuwing, maar wel een verrassing. In de enorme cameraheuvel treffen we namelijk maar een enkele hoofdcamera. Terwijl de trend van 2019 juist meer camera’s is ook in het middensegment. Dat doet ons vermoeden dat de enkele camera van de Motorola Moto Z4 Play een goede moet zijn. Denk hierbij aan de 48 megapixel camera van de Honor V20.

Verwachte specificaties Motorola Moto Z4 Play

De aankomende Motorola Moto Z4 Play krijgt een druppelvormige inkeping bovenaan het scherm. Het flinke 6,2 inch beeldscherm heeft een Full HD+ resolutie en binnen de slanke behuizing van deze telefoon brult een nieuwe Snapdragon uit de 600 of 710 lijn. Je mag hier de nieuwe Snapdragon 710 processor verwachten. De afmetingen van dit toestel zijn 158 x 75 x 7,25 mm en daarmee vrijwel gelijk aan die van de Moto Z3 Play. Er is een USB type C poort en 3,5 mm koptelefoon ingang. Waarschijnlijk draait de telefoon op Android 9 Pie.

Motorola Moto Z4 Motorola Moto Z4

De beelden die OnLeaks ons laat zien geven de verwachting dat het niet lang meer kan duren voordat de Motorola Moto Z4 Play wordt gelanceerd. Waarschijnlijk zien we deze telefoon tijdens CES 2019 of MWC 2019. Beide zijn grote Elektronica beurzen waar veel smartphones worden gelanceerd.

Bron: OnLeaks

Bekijk het laatste nieuws over Motorola:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie