Motorola Moto G7 Plus looks en specs gelekt

Motorola Moto G7 Plus looks en specs gelekt

De lancering van de Motorola Moto G7 lijn staat voor de deur. De nieuwe mid-range telefoons krijgen een modern ontwerp. Deze week lekte live beelden van het ontwerp en belangrijkste specificaties van de Motorola Moto G7 Plus.

Op 7 februari worden nieuwe Moto G7 telefoons gepresenteerd. We verwachten vier nieuwe smartphone die de succesvolle Motorola Moto G6 opvolgen. Afgelopen week lekte er nieuwe beelden en zelfs specificaties van de Motorola Moto G7 Plus. Het toestel wordt beschikbaar in hippe kleuren en heeft een modern druppelvormig beeldscherm.

Motorola Moto G7 rood

Motorola Moto G7 Plus ontwerp en specs

De Motorola Moto G7 Plus volgt de Moto G6 Plus op. De nieuwe telefoon heeft een afgerond ontwerp en groot druppelvormig beeldscherm. In de druppel notch tref je een 12 megapixel selfie camera. Het beeldscherm is 6,2 inch groot en heeft een Full HD+ resolutie. Dankzij de slanke randen rondom het scherm is de smartphone relatief compact. De achterkant van het toestel heeft veel overeenkomsten met eerdere Motorola telefoons. Daar zien we de bekende cameraheuvel met twee camera’s. In tegenstelling tot mid-range concurrenten is de hoofdcamera van de Motorola Moto G7 Plus optisch gestabiliseerd. De camera’s bestaan uit een 16 megapixel lens met 5 megapixel lens. Binnen de schitterende behuizing vind je een flinke accu die je in rap tempo kunt opladen. De smartphone ondersteunt namelijk 27W TurboPower snel laden.

Moto G7 specificaties

De Motorola Moto G7 Plus heeft de Snapdragon 632 processor als krachtbron met 4 GB aan werkgeheugen en 64 GB opslagruimte.

Vier nieuwe Moto G7 telefoons

Terwijl Motorola met de Moto G6 lijn drie nieuwe telefoons presenteerde verwachten wij er dit jaar vier. De nieuwe G lijn bestaat namelijk uit twee budget modellen, de Motorola Moto G7 Play en Moto G7 Power. De laatste is een nieuw model met mega accu. Volgens de laatste geruchten kun je een 5.000 mAh accu verwachten. Daarnaast verschijnen de meer krachtige Motorola Moto G7 en Moto G7 Plus.

De nieuwe Motorola telefoons worden op 7 februari gepresenteerd. Niet lang daarna kun je hier het voordeligste Motorola Moto G7 abonnement vergelijken. De prijzen van het basis model en de plus zijn al bekend.

Bron: Tudocelular

Bekijk het laatste nieuws over Motorola:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie