Motorola Moto G7 looks en specs gelekt

Motorola Moto G7 looks en specs gelekt

De Amerikaanse FCC toont het ontwerp van de Motorola Moto G7 Play ver voor de officiële lancering. De keuringsinstantie geeft ons een blik op het volledige ontwerp en toont de belangrijkste specs van de aankomende Motorola budget smartphone.

Voordat een fabrikant haar smartphone mag lanceren wordt het toestel op allerlei fronten getest. Uit die testen krijgen we zo nu en dan een glimp te zien van wat wij mogen verwachten. De Amerikaanse FCC is een van die instanties en de keuringsdienst geeft deze week volledig inzicht in de Motorola Moto G7 Play.

Moto-G7-Play-Rear

Ontwerp Motorola Moto G7 Play

Het aankomende budget toestel van Motorola heeft een modern ontwerp met luxe achterkant. De afbeeldingen suggereren zelfs een metalen achterkant met flinke cameraheuvel en vingerafdrukscanner. Net zoals bij de Motorola Moto G6 zien we het Batwing logo op de vingerafdrukscanner. Een andere afbeelding laat een informatie pagina zien van de Motorola Moto G7 Play handleiding. We zien de voorkant van het voordelige toestel. Het beeldscherm van de telefoon neemt vrijwel de volledige voorkant in. Bovenin zien we een notch met daarin een front camera en LED flitser.

Motorola Moto G7 Play handleiding beeld

De Motorola Moto G7 Play is beschikbaar in twee modellen: XT1952-1 en XT1952-2. Er komen single SIM- als dual SIM-varianten op de markt.

Motorola Moto G7 Play specificaties

Dieper in de gegevens van de FCC vinden we meer informatie over de Motorola Moto G7 Play. De opvolger van de Motorola Moto G6 Play wordt namelijk aangedreven door de gloednieuwe Snapdragon 632 processor van Qualcomm. De opvolger van de Snapdragon 630 is krachtiger en heeft een moderne modem en snelle Adreno 506 GPU.

Moto G7 Play XT1952 Snapdragon 632

Aangezien de Motorola Moto G7 Play al gekeurd is door de FCC mogen we aannemen dat de lancering van het goedkope toestel nabij is. Waarschijnlijk wordt deze Motorola telefoon nog vóór het einde van 2018 gepresenteerd. In het begin van 2019 verwachten we dat je hier het voordeligste Motorola Moto G7 Play abonnement kunt vergelijken.

Bron: Nashville

Bekijk het laatste nieuws over Motorola:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie