Nieuwe Motorola Moto G7 lijn verschijnt op 7 februari

Nieuwe Motorola Moto G7 lijn verschijnt op 7 februari

Jaarlijks presenteert Motorola een stel aantrekkelijke mid-range telefoons in de Moto G serie. De Motorola Moto G7 lijn staat voor de deur en op 7 februari verwachten wij wel vier nieuwe Moto G telgen.

Net zoals vorig jaar wordt de nieuwe Moto G lijn in Brazilië gepresenteerd. In tegenstelling tot vorig jaar zullen het er vier zijn. Motorola Moto G7 is namelijk opgebouwd uit de krachtige Moto G7 en Moto G7 Plus. Daarnaast verschijnen de Moto G7 Play en Moto G7 Power.

Motorola Moto G7 lijn lancering

Motorola heeft uitnodigingen verstuurt voor het lanceringsevenement van de Motorola Moto G7 lijn. In Brazilië worden de nieuwe mid-range telefoons gepresenteerd. In tegenstelling tot voorgaande jaren bestaat de lijn in 2019 uit vier telefoon. De voordeligste nog altijd de Play en duurste de Plus. De nieuwe telg in de Motorola G lijn heeft een indrukwekkende accu en bijpassende naam, Motorola Moto G7 Power. Het ontwerp van de nieuwe telefoons is modern. We zien grote beeldschermen met notch of druppelvormige notch. Zoals je gewend bent van de Moto telefoons zijn de behuizingen afgerond met grote camera heuvels.

Motorola Moto G7 serie abonnement.

Geruchten en specs Motorola Moto G7

Motorola presenteert ook dit jaar weer een stel goede telefoonsmet een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. De nieuwe lichtere Motorola Moto G7 Play en Moto G7 Power krijgen de nieuwe Snapdragon 632 processor van Qualcomm als krachtbron. Ze zijn daarmee al sneller dan de oude Motorola Moto G6 van vorig jaar. De Motorola Moto G7 Power is nieuw in de lijn en heeft een mega 5.000 mAh batterij. Daaraan ontleent het voordelige toestel ook zijn naam.

De duurdere Motorola Moto G7 en Moto G7 Plus krijgen de krachtige Snapdragon 660. Beide telefoons zijn daarmee sneller dan de Motorola Moto G6 Plus met de Snapdragon 630 processor. Beide toestellen zijn voorzien van twee hoofdcamera’s en grote beeldschermen met waterdruppelvormige uitsparing voor de selfie camera.

Motorola fans in Brazilië kunnen komende maand al hun Motorola Moto G7 kopen. Wij moeten nog tot het Mobile World Congress 2019 wachten om deze telefoons aan de tand te voelen. Volgens de laatste geruchten kosten de Play en Power respectievelijk 149 en 209 euro. Voor de Motorola Moto G7 en G7 Plus moet je rekenen op 249 euro en 299 euro.

Bekijk het laatste nieuws over Motorola:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie