Moederdag cadeau idee: geef een smartphone

Moederdag cadeau idee: geef een smartphone

Ieder jaar in mei is er een speciale dag voor moeders. Jonge kinderen maken de mooiste tekeningen en vaders sloven zich uit in de keuken voor een heerlijk ontbijt. Maar wat moet je als volwassen kind aan je moeder geven? Waarom niet een smartphone? Een mobiele telefoon is namelijk een slim Moederdag cadeau. Zo blijft je moeder weer op de hoogte van al je plannen via social media en kun je moeiteloos video bellen of eindelijk Whatsappen.

Wil je jou moeder echt eens verrassen? Waarom geef je haar geen smartphone? Zo kan ze ieder moment op Whatsapp of Facebook en blijft ze het hele jaar door op de hoogte van alle avonturen van al haar kids en kleinkinderen. We hebben de beste smartphones voor Moederdag op een rij gezet. Voor net iets meer dan 150 euro koop je al een degelijk toestel waarmee je moeder ieder moment op Whatapp en Facebook kan. Smartphone geen goed idee? Dan vind je op Bol.com of Wehkamp.nl het beste cadeau voor je moeder.

Motorola Moto G7 Plus als Moederdag kado

Een van de beste mid-range telefoons is de Motorola Moto G7 Plus. Het toestel is gloednieuw en heeft een lekker groot 6,2 inch beeldscherm. Een spatje water op deze telefoon is geen enkel probleem en het grote scherm ligt in een relatief compacte behuizing. De Moto G7 Plus heeft twee krachtige hoofdcamera’s waarmee je moeder de mooiste foto’s maakt van haar kids. Dankzij de 12 megapixel selfie camera is ze ook haar scherp in beeld tijdens video bellen met het hele gezin. Deze aantrekkelijke smartphone is krachtig genoeg voor alle apps en heeft ruimte zat, 64 GB. Koop je dit Moederdag cadeau dan heb je keuze uit de kleuren zwart of rood.

Motorola Moto G7 Plus moederdag cadeau

Moederdag cadeau: Samsung Galaxy A50

Een van de hipste mid-range telefoons van dit moment is de Samsung Galaxy A50. Je moeder zal je met dit cadeau over drie jaar nog dankbaar zijn. De flinke Samsung telefoon heeft een prachtig groot 6,4 inch AMOLED beeldscherm. Aan de achterkant vind je drie krachtige camera’s waarmee je moeder de mooiste plaatjes kan schieten. Het toestel is voorzien van een snelle processor met extra veel opslagruimte. Want de gemiddelde gebruiker zal 128 GB aan opslag in geen vijf jaar vol kunnen krijgen. Dankzij de grote 4.000 mAh accu hoeft je moeder zich geen zorgen te maken over de accuduur. Die is uitmuntend. De Samsung Galaxy A50 is een zeer geschikt Moederdag cadeau. Wil je iets minder geld kwijt zijn? Dan is de Samsung Galaxy A20E een slim alternatief.

Samsung Galaxy A50 abonnement

Premium Moederdag cadeau: iPhone XR

Is geld geen issue dan is de iPhone XR een uitstekend Moederdag cadeau. Deze luxe Apple telefoon is sneller dan het licht en maakt onwaarschijnlijk mooie foto’s. Het gebruiksvriendelijke besturingssysteem iOS is voor veel moeders een genot. iOS is lekker simpel en eenvoudig in de bediening. De iPhone XR heeft een schitteren mooi 6,1 inch beeldscherm in een slanke behuizing. De behuizing is volledig bestand tegen water. Je maakt de mooiste foto’s met de enkele 12 megapixel hoofdcamera van deze telefoon. De accuduur is goed en het ontwerp van dit toestel is prachtig. Kortom de iPhone XR is een bijzonder Moederdag cadeau.

iPhone XR kopen

Huawei P30 Pro als Moederdag cadeau

Schreeuwde jouw moeder ook al jaren over nieuwe foto’s van jou en je zussen? Dan is de Huawei P30 Pro hét Moederdag cadeau voor jou. Dit vlaggenschip kost een beetje, maar dan heb je ook nooit meer een compact camera nodig. Je moeder kan vanaf nu altijd en overal de mooiste foto’s maken. De Huawei P30 Pro is een schitterende telefoon met vier hoofdcamera’s. Hiermee maak je de mooiste foto’s met extra veel details dankzij de 40 megapixel hoofdcamera. Je krijgt het hele gezin in beeld met de 20 megapixel breedhoek lens en je moeder zoomt tot wel 50x in. Zo blijft ze ook eenvoudig op de hoogte van alle nieuwtjes van haar buren. Huawei heeft trouwens nog veel meer aantrekkelijke telefoons of Moederdag cadeaus.

Huawei P30 Pro moederdag cadeau

Budget Moederdag smartphone

Zoek je een voordelige smartphone waarmee je moeder alles kan doen? Dan is de Xiaomi Mi Play een slimme keuze. Deze voordelige telefoon is al beschikbaar voor net iets meer dan 150 euro. Het toestel heeft een compact 5,84 inch beeldscherm met hoge resolutie. Dankzij de snelle octa core processor met 4 GB RAM draaien apps soepel. De moderne budget telefoon heeft 64 GB aan opslagruimte. Daarmee kan je moeder nog jaren vooruit. Ze maakt de mooiste foto’s van haar kinderen en kleinkinderen met de 12 megapixel hoofdcamera met razend snelle autofocus en tweede diepte sensor. De Xiaomi Mi Play is een aantrekkelijke telefoon en een goed Moederdag cadeau.

Bekijk het laatste nieuws over Huawei:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie