Massaproductie Samsung Galaxy S10 is gestart

Massaproductie Samsung Galaxy S10 is gestart

Samsung is gestart met de massaproductie van haar nieuwe Galaxy S vlaggenschip. De productielijnen voor de Samsung Galaxy S10 draaien op volle toeren sinds 25 januari. De Koreaanse fabrikant presenteert het jubileum model op 20 februari. We verwachten die dag drie S10 modellen en daarnaast de vouwbare Samsung Galaxy F.

Een anonieme bron heeft de The Investor vertelt dat “Samsung op 25 januari de productielijnen heeft gestart voor de massaproductie van de Galaxy S10.” De bron meld dat de wereldwijde massaproductie van de nieuwe telefoons tegelijkertijd zijn gestart. Alle modellen zijn bedoelt voor het 4G netwerk. De productie van het 5G S10 model volgt later dit jaar.

Samsung Galaxy S10 modellen abonnement

Massaproductie Samsung Galaxy S10 gestart

Samsung is gestart met de massaproductie van de Galaxy S10 vlaggenschepen. Een bron uit de industrie meldt dat de Koreaanse fabrikant is begonnen met de productie van de drie Galaxy S10 modellen. Alle drie deze modellen ondersteunen het 4G netwerk en niet 5G. Uit eerdere lekken leek Samsung ook een Samsung Galaxy S10 te maken met 5G ondersteuning. Het 5G model is niet van de baan. Volgens de bron van The Investor zal de productie van dit toestel later in de eerste helft van het jaar worden gestart.

Samsung Galaxy S10 specificaties

Wat betreft de specificaties van het nieuwe S vlaggenschip is de bron van The Investor duidelijk. Hij geeft aan dat de Galaxy S10 modellen zich onderscheiden van bijvoorbeeld de Samsung Galaxy S9 door het gebruik van meerdere camera’s en de in-display vingerafdruk technologie.

Alle drie de S10-smartphones zullen een vingerafdruksensor onder het scherm huisvesten, zodat gebruikers zich gemakkelijker kunnen identificeren dan voorheen,” meldt de bron.

Samsung heeft met de Samsung Galaxy S10 de aandacht te gevestigd op het bieden van eenvoudige gebruikerservaring. Volgens de laatste verwachtingen krijgen de twee high-end varianten een ultrasone vingerafdrukscanner. De low-end Samsung Galaxy S10 wordt uitgerust met een optische vingerafdrukscanner. Samsung is ook van plan om een gratis schermbeschermer weg te geven, als extraatje voor consumenten

Samsung presenteert drie S10 vlaggenschepen tijdens het Unpacked evenement in San Francisco op 20 februari. Niet lang daarna kun je hier het voordeligste Samsung Galaxy S10 abonnement vergelijken.

Bron: The Investor

Bekijk het laatste nieuws over Samsung:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie