Live foto’s van de Nokia 9 PureView

Live foto’s van de Nokia 9 PureView

Aan het einde van deze maand vind het Mobile World Congress 2019 plaats. De plek voor smartphone liefhebbers. HMD Global zal dit jaar indruk maken en lanceert daar de Nokia 9 PureView. Een krachtige smartphone met wel vijf hoofdcamera’s. Deze week verschenen er nieuwe beelden van het prachtige toestel met Carl Zeiss lenzen.

Helaas kunnen we de echtheid van deze beelden niet garanderen maar willen we ze je niet onthouden. De Nokia 9 PureView lijkt een prachtige camera smartphone te worden waarmee HMD Global indruk zal maken tijdens MWC 2019. Het toestel heeft een schitterende behuizing die vermoedelijk ook waterdicht is (IP68). De achterkant is voorzien van zeven gaten. Daar zien we de vijfvoudige hoofdcamera met verschillende camera sensoren. Het geeft deze Nokia telefoon een unieke uitstraling.

Nokia 9 PureView

Nokia 9 PureView

We verwachten de Nokia 9 PureView met een groot OLED beeldscherm. De randen aan de onderkant zijn breder dan bijvoorbeeld die van de Samsung Galaxy Note 9. In die dikke randen een aantal sensoren, selfie camera en de luidsprekers. Het scherm lijkt recht te lopen met 2.5D afgeronde randen. De achterkant is waarmee dit ontwerp uitblinkt. Daar tref je de verschillende gaten voor de vijf camera’s van de Nokia 9 PureView. Er zijn wel zeven gaten te tellen voor de camera’s en camera sensoren met LED-flitser. We zien geen ruimte voor de vingerafdruksensor aan de achterkant. Daaruit kunnen we concluderen dat Nokia kiest voor een vingerafdrukscanner onder het beeldscherm of aan de zijkant zoals Sony dat regelmatig doet.

Nokia 9

Vermoedelijke specificaties Nokia 9 PureView

Op basis van de laatste lekken zijn dit de belangrijkste specificaties die we verwachten voor de Nokia 9 PureView. Het toestel krijgt een flink 5,99 inch AMOLED beeldscherm met een hogere beeldverhouding. De resolutie van het scherm is Full HD+ en de telefoon zal HDR10 ondersteunen. De krachtbron is waarschijnlijk de rappe Snapdragon 845 processor van vorig jaar. Daarmee lijkt Nokia opnieuw achter te lopen op de concurrentie met haar vlaggenschip. De Nokia 8 Sirocco draaide ook op een verouderde Snapdragon. Je mag rekenen op 6 GB werkgeheugen tot 8 GB. De hoeveelheid opslagruimte is respectievelijk 128 GB en 256 GB. Vermoedelijk is er geen ruimte voor een microSD kaart. De specificaties van de camera’s zijn nog onbekend.

Tijdens het Mobile World Congress 2019 presenteert HMD Global de nieuwe Nokia 9 PureView camera telefoon. Niet lang daarna kun je hier het voordeligste abonnement vergelijken.

 

Via: Gizchina

Bekijk het laatste nieuws over Nokia:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie