LG V40 ThinQ lancering steeds dichterbij

LG V40 ThinQ lancering steeds dichterbij

Vandaag blijkt dat de LG V40 ThinQ opnieuw is gecertificeerd en dit keer in thuisland Zuid-Korea. De lancering van het aankomende LG vlaggenschip met wel vijf camera’s lijkt nabij.

Naast de LG G7 ThinQ heeft LG de V35 ThinQ gepresenteerd en daar blijft het dit jaar niet bij. De Koreaanse smartphone fabrikant is voornemens een indrukwekkend vlaggenschip de lanceren met de naam LG V40 ThinQ. De aankomende LG telefoon heeft de officiële LTE certificering voor Korea al ontvangen. De lancering zal dan ook niet lang zich laten wachten. Men vermoedt dat LG het krachtige toestel lanceert op 16 november.

LG V40 ThinQ certificering

LG V40 ThinQ lancering

91Mobiles heeft een LTE certificering onderschept van de LG V409N, het modelnummer van de LG V40 ThinQ. De telefoon is voor LTE gecertificeerd in Zuid-Korea. Hiermee lijkt de lancering van het vlaggenschip in de buurt te komen. Men verwacht echter dat LG haar nieuwe vlaggenschip pas op 16 november presenteert. We weten stiekem al veel over het aankomende vlaggenschip.

De renders van de LG V40 ThinQ zijn al enige tijd geleden gelekt via OnLeaks. We rekenen op een premium toestel met wel vijf camera’s. In de notch van het haarscherpe P OLED beeldscherm tref je twee selfie camera’s en draai je het vlaggenschip op dan staren drie camera’s je aan.

LG V40 ThinQ

Het ontwerp van de LG V40 ThinQ heeft overeenkomsten met dat van de LG G7 ThinQ. De grootste wijzigingen zijn de camerarondingen. Daarvan heeft de LG V40 er aan iedere kant meer. Het toestel is een van de eerste smartphones met wel vijf camera’s.

We verwachten een groot 6,1 inch OLED beeldscherm of zelfs een nog groter beeldscherm. In het scherm vind je een notch met daarin twee selfie camera’s. De behuizing is net zoals dat van de G7 ThinQ waterdicht en voldoet aan MIL STD 810G. Aan de achterkant verwachten we niet twee maar wel drie hoofdcamera’s en daaronder een vingerafdrukscanner.

Binnen de robuuste behuizing mag je een rappe Qualcomm Snapdragon 845 verwachten met 6 GB werkgeheugen. Vermoedelijk is er keuze uit 64 GB of 128 GB aan opslagruimte die je kunt uitbreiden met een microSD kaart. Men verwacht een 3.300 mAh accu en Android 9 Pie.

Volgens de laatste geruchten wordt het LG V40 ThinQ vlaggenschip op 16 november officieel gepresenteerd

Bekijk het laatste nieuws over LG:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie