LG Stylo 3 Plus gelanceerd in VS

LG Stylo 3 Plus gelanceerd in VS

Die hadden we niet zien aankomen: de introductie van de nieuwe LG G Stylo 3 Plus. Vooralsnog enkel in de Verenigde Staten, maar volgens de berichten afkomstig uit de wandelgangen zou het toestel ook weleens deze kunt kunnen opkomen. In dit artikel lees je wat je van het toestel mag verwachten.

Betaalbare phablet

De LG Stylo 3 Plus laat zich het best omschrijven als een betaalbare phablet uit het middensegment. Het toestel is in de Verenigde Staten verkrijgbaar voor een prijs van 229 dollar, wat momenteel omgerekend ongeveer zo’n 205 euro is. Vooralsnog is het toestel exclusief verkrijgbaar bij de Amerikaanse tak van T-Mobile en is het onbekend of het toestel ook in Nederland gaat verschijnen. Laten we hopen dat dit het geval is, daar het toestel een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding biedt.

Over de LG Stylo 3 Plus

De LG Stylo 3 Plus is zoals gezegd een phablet en heeft een beeldschermdiagonaal van 5.7 inch. Het display is gemaakt van IPS LCD en heeft een Full-HD resolutie. Leuk detail is dat je een gratis Stylus bij het toestel krijgt, net zoals Samsung normaliter doet bij zijn Galaxy Note toestellen. Onder de motorkap van de LG Stylo 3 Plus bevindt zich een relatief krachtige Snapdragon 435 chipset. Deze System on a Chip beschikt over maar liefst acht kernen welke geklokt zijn op een snelheid van 1.4 GHz. Verder wordt de chipset aangevuld door 2 GB aan werkgeheugen en 32 GB aan interne opslag. Deze interne opslag valt overigens uit te breiden door middel van een micro SD-kaart.

Eveneens heeft het toestel de beschikking over een vingerafdruksensor alsmede 13 megapixel camera aan de achterzijde. Deze camera beschikt over 4X zoom, autofocus mogelijkheid zodat de camera zichzelf scherp stelt op het object en gezichtsherkenning. Aan de voorzijde heb je de beschikking over een 5 megapixelcamera waarmee je selfies kunt maken. Uiteraard draait het toestel op Android 7 Nougat en heeft hij een batterijcapaciteit van 3080 mAh. Groot pluspunt is dat het toestel over Fast Charging beschikt, waardoor je batterij binnen een mum van tijd weer is opgeladen. Zoals gezegd is het toestel relatief betaalbaar te noemen en biedt hij qua specificaties waar voor zijn geld. Tot slot beschikt het toestel over LTE (4G) connectiviteit. Laat maar naar Nederland komen dus!

Bekijk het laatste nieuws over LG:
Michel van 't Klaphek
Over de auteur: Michel van 't Klaphek

Sociaal geograaf en planoloog in opleiding. Had eigen webshops met tweedehands smartphones en tablets. Deze voorliefde voor tech is omgezet in de vele nieuwsberichten voor Telefoonabonnement.nl. Sportief, sociaal.

Neem gerust contact op:      0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie