LG presenteert de robuuste mid-range LG Q9

LG presenteert de robuuste mid-range LG Q9

LG Electronics presenteerde vandaag de LG Q9. Het is een nieuwe mid-range smartphone met enkele premium specificaties. LG haalt sinds 2018 wel vaker oudere premium specificaties naar het midden en budget segment.

De nieuwe LG Q9 heeft een moderne behuizing en een enkele AI camera. Het toestel heeft een haarscherp beeldscherm met een hoge helderheid van 1000 nits. De krachtbron is een snelle Snapdragon uit de 800 lijn. Het toestel is eigenlijk exact hetzelfde als de LG G7 Fit.

LG Q9 abonnement

LG Q9

LG brengt in 2019 wederom premium specificaties naar het midden segment. De voordelige LG Q7 was al een snel toestel met enkele premium specs. Met de LG Q9 gaat de Koreaanse fabrikant hierin door. Het toestel heeft een mid-range prijs en ontwerp, maar beschikt over enkele premium specificaties. De LG telefoon heeft een groot 6,1 inch beeldscherm met super hoge helderheid van1000 nits. Ideaal in situaties met veel licht waarbij de maximale helderheid nodig hebt van je beeldscherm. Het ontwerp van de telefoon is modern. Het toestel heeft een groot beeldscherm met notch en een strakke achterkant. De behuizing is waterdicht en voldoet aan de militaire MIL STD 810G eisen voor robuustheid. Een goed toestel voor in de bouw dus. Kijkend naar de specificaties, dan zie je alleen maar overeenkomsten met de LG G7 Fit.

LG Q9 specificaties

De nieuwe LG Q9 is uitgerust met een groot 6,1 inch beeldscherm met hoge resolutie van 3120 x 1440 pixels. Het haarscherpe beeldscherm heeft ook een extreem hoge helderheid van 1000 nits. De krachtbron van het toestel is de Snapdragon 821 processor van Qualcomm. Dit is de premium processor van het merk uit 2016. Je krijgt daarbij 4 GB aan werkgeheugen. Waarin het toestel nog meer uitblinkt zijn de 16 megapixel AI-camera en Hi-Fi Quad DAC. Daarmee levert deze goedkope smartphone hetzelfde geluid als premium audioapparaten.

Het nieuwe LG Q9 is te koop voor 499.400 won, zo’n 400 euro. Nieuwsgierig naar dit toestel? Je vergelijkt hier het voordeligste LG G7 Fit abonnement al vanaf 296 euro.

 

Bron: LG

Bekijk het laatste nieuws over LG:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie