Laatste Apple iPhone 11 geruchten

Laatste Apple iPhone 11 geruchten

Inmiddels weten we het ontwerp van de iPhone 11. De krachtige Apple iPhone is voorzien van drie hoofdcamera’s in een flinke cameraheuvel. Inmiddels is er meer nieuws over de aankomende Apple telefoon.

In 2019 verwachten wij opnieuw drie krachtige vlaggenschepen van Apple, iPhone 11, iPhone 11 Max en iPhone 11R. Het ontwerp van dit drietal is al bekend. De iPhone 11 modellen hebben drie camera’s. De opvolger van de iPhone XR krijgt er twee. Afgelopen weken lekte er meer informatie over de nieuwe lijn.

iPhone 11 geruchten

Uit de beelden van een Olixar hoesje op MobileFun krijgen we meer informatie over de Apple iPhone 11 Max. In tegenstelling tot eerdere geruchten blijft Apple de eigen Lightning poort gebruiken. Eerdere geruchten suggereerde dat de fabrikant dit jaar voor USB Type C poorten zou gaan. Helaas is niets minder waar. De iPhone 11 Max case van Olixar toont een ingang voor de Lightning poort.

iPhone 11 case

Daarnaast toont de case ook de ruimte voor Apple’s mute schakelaar. Normaal gesproken beweegt de schakelaar van links naar rechts. Bij de nieuwe iPhone 11 kun je het geluid uit en aan zetten door de mute-knop naar boven en beneden de schakelen.

Een ander gerucht suggereert dat de iPhone 11 net zoals de Huawei Mate 20 en Samsung Galaxy S10 reverse Qi draadloos opladen ondersteunt. Men verwacht ook een stijging in de accucapaciteit van de iPhones. De iPhone 11 Max krijgt misschien wel een accu van 3.491 mAh tot 3.650 mAh. De accu van de iPhone 11 kan een capaciteit hebben van 3.189 mAh tot 3.322 mAh.

iPhone USB Type C poort geruchten

Er waren verschillende geruchten die aangaven dat Apple de eigen Lightning poort ging vervangen voor een USB-C-verbinding bij de nieuwe iPhones. Dat gerucht werd nog eens aangewakkerd toen Apple de iPad Pro tablet met USB Type C poort presenteerde. Daar kwam nog een afbeelding bij van een iPhone herstelscherm in iOS 13. Op de afbeelding was een kabel te zien die veel leek op een Type C kabel. Ondanks deze hoge verwachtingen blijkt toch dat Apple dit jaar de Lightning poort blijft gebruiken. Volgens de laatste geruchten wordt er een lightning to Type-C dongle meegeleverd met de nieuwe iPhone 11. Daarnaast krijg je een 18W snel oplader in de doos in plaats van de huidige 5W oplader die je bij de iPhone XS krijgt.

Belangrijkste iPhone 11 kenmerken

In september lanceert Apple de nieuwe iPhone 2019 lijn. Over de namen zijn de meesten het eens, iPhone 11 Max en iPhone 11 en een iPhone 11R. De vlaggenschepen zijn voorzien van dezelfde beeldschermen als hun voorgangers. We verwachten respectievelijk een 6,5 inch OLED scherm, 5,8 inch OLED scherm en 6,1 inch Liquid Retina LCD scherm. De behuizing is natuurlijk waterdicht, IP68. De nieuwe krachtbron is sneller dan de huidige A12 Bionic. Met de A13 processor verwachten wij weer een flinke stijging in prestaties. Waarschijnlijk is er opnieuw veel aandacht voor kunstmatige intelligentie. Aan de achterkant van de iPhone 11 en 11 Max zien we drie hoofdcamera’s. De goedkope iPhone 11R heeft twee hoofdcamera’s.

Vlak na de lancering van de iPhone 2019 lichting kun je hier het voordeligste iPhone 11 abonnement vergelijken.

 

Bron: PhoneArena

Bekijk het laatste nieuws over Apple:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie