Koop nu het paarse OnePlus 6T budget vlaggenschip

Koop nu het paarse OnePlus 6T budget vlaggenschip

De OnePlus 6T is vanaf vandaag ook beschikbaar in het paars. De schitterende nieuwe Thunder Purple kleur geeft de hippe smartphone een gave look. Het nieuwe vlaggenschip is geavanceerder dan ooit en biedt een hoge prijs/kwaliteitsverhouding.

OnePlus maakt al sinds 2013 uitmuntende alternatieven voor de dure iPhones en Samsung Galaxy telefoons. Het merk is zelfs hip geworden en mensen staan in de rij om als eerste naar huis te gaan met een OnePlus telefoon. Sinds de lancering van de OnePlus 6T heeft de Chinese fabrikant ook contacten met de Nederlandse webwinkel Belsimpel. Je sluit daarom veel goedkoper een OnePlus 6T abonnement af.

Paarse OnePlus 6T

Vandaag kun je naast de Mirror Black en Midnight Black OnePlus 6T ook de Thunder Purple versie kopen. Het budget vlaggenschip is daarmee beschikbaar in drie kleuren. De hippe paarse versie is echter alleen beschikbaar met 8 GB werkgeheugen en 128 GB aan opslagruimte. Los koop je de telefoon voor 589 euro en je sluit al een OnePlus 6T abonnement af vanaf 32 euro per maand (2 jarig abonnement).

Tegenwoordig presenteren fabrikanten steeds vaker nieuwe kleur opties na de lancering. De aandacht wordt dan weer op het toestel gevestigd. Vaak gebeurt dat enkele maanden na de lancering. OnePlus presenteert de nieuwe Thunder Purple kleur wel heel snel.

OnePlus 6T paars abonnement

Waarom je de OnePlus 6T wilt kopen

Er zijn verschillende redenen waarom je de OnePlus 6T wilt kopen. Ten eerste is een OnePlus 6T abonnement niet eerder zo goedkoop geweest. In het verleden kwam er al gauw 100 euro bovenop de los prijs van een OnePlus vlaggenschip. De OnePlus 6T is veel goedkoper dan zijn directe concurrenten, de iPhone XS Max en Samsung Galaxy Note 9.

De telefoon is daarnaast rijk uitgerust. Het budget vlaggenschip is uitgerust met een premium 6,41 inch AMOLED beeldscherm met druppelvormige notch. Hierin tref je de verbeterde 20 megapixel selfie camera. Onder het beeldscherm ligt de veilige vingerafdrukscanner. Deze geavanceerde ontgrendeling techniek heeft als voordeel dat het ontwerp nog strakker is dan voorheen.

Oneplus 6T Paars abonnement

Als krachtbron ligt er een Snapdragon 845 processor in de spat waterdicht behuizing. Daar kun je 6 GB of 8 GB bij krijgen en 128 GB tot 256 GB aan opslagruimte. De OnePlus 6T is een van de snelste smartphones van dit moment en lijkt gemaakt voor gaming. De dual hoofdcamera’s van de Chinese smartphone zijn flink verbeterd. De 16 megapixel camera in combinatie met 20 megapixel camera maken nu ook prachtige nacht foto’s.

Bekijk het laatste nieuws over OnePlus:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie