Koop de OnePlus 6T in Nederland met iDeal

Koop de OnePlus 6T in Nederland met iDeal

De OnePlus 6T moet nog officieel gepresenteerd worden. Inmiddels weten we echter alles over dit aankomende budget vlaggenschip. De krachtbron is bekend, dual camera’s zijn bekend en het ontwerp lekte al verschillende keren. Wat wel nieuws is, is dat OnePlus naar Nederland komt. Je kunt het goedkope vlaggenschip straks via iDeal kopen.

De OnePlus 6T is de opvolger van de succesvolle OnePlus 6. Het Chinese merk OnePlus timmert sinds 2013 aan de weg en hoe. In korte tijd verkoopt de onderneming zo veel van haar vlaggenschepen dat het merk tot de top vijf van premium smartphones in doorgedrongen. De OnePlus 6T is dankzij Roland Quandt vrijwel volledig gelekt. We zien de prachtige druppel notch en twee hoofdcamera’s. Helaas, helaas de geruchten over een drievoudige hoofdcamera waren niet waar.

OnePlus 6T in Nederland te koop via iDeal

Eerder dit jaar sloot OnePlus een partnership af met Belsimpel. De smartphone webshop verkoopt nu ook de OnePlus telefoons. Voor de lancering van de OnePlus 6T gaat de onderneming verder. Het merk komt namelijk zelf ook naar Nederland en opent in Amsterdam een kantoor. Fans van het merk kunnen de krachtige budget vlaggenschepen in de toekomst dus via iDeal kopen.
Carl Pei, mede oprichter OnePlus, zegt hierover het volgende:
De Nederlandse community is wereldwijd een van de snelst groeiende en met het openen van een toegewijd lokaal kantoor hopen we hen nog meer te kunnen ondersteunen.”

Super handig en natuurlijk nog worden de vlaggenschepen op deze manier goedkoper. De toestellen worden dan niet meer ingevoerd via derden.

OnePlus 6T

Alles over de OnePlus 6T

De OnePlus 6T heeft een vergelijkbaar ontwerp als de OnePlus 6. Het beeldscherm van het nieuwe vlaggenschip is alleen net wat groter en heeft een druppelvormige notch. De omvang van de behuizing blijft gelijk. De strakke achterkant van het toestel heeft alleen nog maar ruimte voor de camera en camera sensoren. Dankzij een slimme vingerafdruk techniek is de vingerafdrukscanner aan de achterkant achterwegen gelaten. Je ontgrendelt het nieuwe vlaggenschip namelijk eenvoudig met een druk op het beeldscherm. De vingerafdrukscanner ligt onder het OLED beeldscherm verstopt.

Zoals je mag verwachten van een hedendaags vlaggenschip is de krachtbron een snelle Snapdragon 845 processor met 6 GB of 8 GB aan werkgeheugen. De hoeveelheid opslagruimte loopt van 64 GB tot 128 GB. Audiofans zullen wel even moeten wennen aan het nieuwe vlaggenschip. Het toestel heeft namelijk geen 3,5 mm koptelefoon ingang. De dual hoofdcamera’s van het vlaggenschip zijn beter dan die van de OnePlus 6 en dat belooft veel goeds. De camera’s van de OnePlus 6 behoren namelijk al tot de beste in de markt.

Bron: OnePlus

Bekijk het laatste nieuws over OnePlus:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie