Klanten KPN krijgen extraatjes in december

Klanten KPN krijgen extraatjes in december

December is voor velen een lange, donkere maand met een hoop stress. Om je voor, tijdens en na de feestdagen te helpen ontspannen, deelt KPN cadeaus uit aan haar klanten. Abonnees krijgen deze maand gratis dataverkeer, e-books en films.

Dat schrijft de provider in een e-mail aan haar klanten.

Het einde van het jaar is in zicht en KPN is dankbaar dat je nog steeds klant bij haar bent, of klant bent geworden dit jaar. Om haar dank te betuigen deelt het telecombedrijf allerlei extraatjes uit aan alle klanten met een vast of mobiel abonnement. Helaas geen tientallen euro’s cashback, leuke smartphone-accessoires of fikse korting op haar bel- en databundels. In plaats daarvan kun je lekker onderuit gaan zitten en ontspannen tijdens de feestdagen. Tenminste, als je daar tijd voor hebt. Anders krijg je een mooi vooruitzicht voor de kerstvakantie. Je kunt namelijk gratis films kijken, e-books lezen of extra lang mobiel internetten in december.

Films e-books en data

Ben je een filmliefhebber? Dan heeft KPN een vijftal films waar je uit kunt kiezen om deze de komende maand te bekijken. Deze kun je vanaf vandaag bekijken via Interactieve TV of de iTV app op je smartphone of tablet. Je kunt kiezen uit de volgende titels: Fantastic Beasts and Where to Find Them, Moonlight, Hacksaw Ridge, Casper  Emma De Bergen in en Collateral Beauty. Kortom, voor ieder wat wils. Je vindt de films via Menu > On Demand > Voor jou.

Ben je niet zo van de films en kom je beter tot ontspanning door een goed boek? KPN heeft afspraken met Bol.com voor e-books van Kobo. De provider en Nederlandse retailer hebben gezamenlijk een lijst samengesteld die bestaat uit 28 verschillende titels. Om gebruik te kunnen maken van de actie, ga je naar deze pagina en voeg je drie titels toe aan je winkelwagentje. Daarna voeg je jouw persoonlijke cadeaukaartcode toe die je van KPN hebt gekregen om de korting te verrekenen. Deze vind je in de brief of e-mail van de provider die je hebt ontvangen. Zodra je je bestelling hebt bevestigd, kun je direct aan het lezen slaan op je e-reader, tablet of smartphone.

Tot slot krijg je ook nog eens 5 GB aan mobiel internet cadeau in december. Je hoeft je nergens aan te melden of te registreren voor de duizenden extra MB’s. KPN voegt ze automatisch voor je toe aan je abonnement. Je ontvangt een sms’je van KPN als de databundel is bijgeschreven. Je hebt tot en met 31 december 2017 de tijd om de extra data te verbruiken. De overgebleven MB’s komen daarna te vervallen. Kun je deze mooi gebruiken om iedereen een fijne jaarwisseling en een gezond 2018 te wensen. Prepaidklanten van KPN mogen de hele maand december onbeperkt mobiel internetten op een snelheid van 128 Kbps. Zij moeten deze optie inschakelen via de ‘Mijn KPN omgeving’.

De enige voorwaarde om voor de extra data in aanmerking te komen, is dat je een databundel hebt bij KPN. Als je alleen een bel- en sms-abonnement hebt, gaat deze actie aan je neus voorbij. Dan heb je alleen recht op de gratis films en e-books.

Bekijk het laatste nieuws over KPN:
Anton Mous
Over de auteur: Anton Mous

Schrijver in hart en nieren. Na de studie politicologie en parlementaire geschiedenis volledig gericht op webredactie en online journalistiek. Schrijft over alles wat met smartphones te maken heeft, en heeft een aardige collectie merkwaardige telefoons uit de oude doos.

Neem gerust contact op:      0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie