Kies je eigen Samsung Galaxy S9 en S9 Plus skin

Kies je eigen Samsung Galaxy S9 en S9 Plus skin

In de laatste dagen is werkelijk alles over de aankomende Samsung Galaxy S9 en S9 Plus al gelekt. Goed nieuws natuurlijk als je op het punt staat om een van deze vlaggenschepen te bestellen. De voorpret wordt nog leuker dankzij prachtige skins voor de vlaggenschepen.

Een van de grote sites waar je een smartphone kunt pimpen tot een compleet nieuw toestel is Dbrand. De site heeft beide Samsung Galaxy S9 vlaggenschepen al in het assortiment en je kunt alvast de mooiste skin gaan uitzoeken.

Samsung Galaxy S9 hoesje

Samsung Galaxy S9 Plus skin

Heb je geen zin om te wachten tot Samsung de speciale kleuren van de aankomende Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus lanceert? Dan kun je nu al beginnen met het uitzoeken van de beste skin voor jouw Galaxy S9. Via Dbrand kun je voor iedere smartphone de mooiste skins uitzoeken. De site heeft nu al de beide Galaxy S9 vlaggenschepen online staan. Zo kun je nu al beginnen met het prepareren van jouw Samsung Galaxy S9 special edition.

De site geeft een goed beeld van de Koreaanse vlaggenschepen die we gaan zien op 25 februari. Je kunt de smartphones volledig naar keuze inrichten. De slanke bezels onder en boven het grote Super AMOLED beeldscherm zijn van een design te voorzien. Uiteraard zijn er skins voor de achterkant en ben je zeer precies, dan kun je ook de camera heuvel een speciaal design meegeven.

Galaxy S9 Plus skin

Galaxy S9 versus Galaxy S8

Nog een paar nachten slapen en dan vindt een van de grootste lanceringen van 2018 plaats. De nummer één smartphone fabrikant, Samsung, presenteert op 25 februari de nieuwste generatie S vlaggenschepen. Een nieuwe generatie die in ontwerp misschien niet veel afwijkt van voorganger de Galaxy S8 (links). In snelheid en specificaties zijn de vlaggenschepen een duidelijke upgrade. Het minimale verschil in ontwerp is ook te zien in de Galaxy S modellen van Dbrand. Uiteraard moeten wij de beelden onder voorbehoud nemen, maar in de onderstaande vergelijking is te zien dat de bezels van de S9 en S8 vrijwel gelijk zijn. De achterkant daarentegen is aangepast en bij de Galaxy S9 vinden we die op een meer logische plaats. De scanner is namelijk gepositioneerd onder de hoofdcamera.

Vanaf 1 maart kun je een Samsung Galaxy S9 abonnement in de pre order afsluiten.

Galaxy S8 vs S9

Bekijk het laatste nieuws over Samsung:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie