Jubileum Samsung Galaxy S10 verschijnt al in januari

Jubileum Samsung Galaxy S10 verschijnt al in januari

De beelden van de Samsung Galaxy Note 9 gezien en vind je het ontwerp niet revolutionair genoeg? Geen nood want de Samsung Galaxy S10 wordt al in januari 2019 tijdens CES 2019 verwacht.

Samsung verkoopt jaarlijks honderden miljoenen smartphones. De best verkopende toestellen zijn de Note en S vlaggenschepen. Volgende week staat de lancering van de Galaxy Note 9 op de planning. Aangezien Samsung volgend jaar ook de vouwbare Galaxy X wil lanceren is de lancering van de Samsung Galaxy S10 vervroegd. Goed nieuws voor diegene die nog twijfelt of het nu tijd is voor een upgrade. Je hoeft niet zo lang meer te wachten voor het volgende vlaggenschip.

Samsung Galaxy S10 render

Samsung Galaxy S10 lancering in januari 2019

Bronnen van de Koreaanse krant The Bell melden vandaag namelijk dat het Galaxy X project is omgedoopt naar project ‘Winner’ in plaats van ‘Valley’. De leveranciers zijn door Samsung geïnformeerd dat zij vanaf november aanstaande kunnen starten met de levering van onderdelen voor de vouwbare telefoon. Normaal gesproken zou het toestel drie maanden gepresenteerd worden. We zitten dan rond MWC 2019 in Barcelona. The Bell meldt dat als gevolg van de vouwbare Galaxy X de lancering van de Samsung Galaxy S10 vervroegd kan worden naar januari.

Het nieuwe Galaxy S10 vlaggenschip zal vermoedelijk tijdens het MWC 2019 worden gepresenteerd. Volgens de laatste geruchten zal het vlaggenschip in drie modellen beschikbaar zijn. Een model met een hoofdcamera, een model met twee hoofdcamera’s en een model met drie hoofdcamera’s. In navolging van Huawei met de Huawei P20 Pro verwachten we dus ook een Samsung Galaxy S10 met drievoudige hoofdcamera. Nieuwsgierig hoe dat er uit kan zien? Concept Creator heeft al een render gemaakt van het vlaggenschip.

Samsung Galaxy S10 specificaties

Met de Samsung Galaxy S10 wil Samsung natuurlijk helemaal de blits maken. Je mag daarom ook een indrukwekkende lijst aan specificaties verwachten. De opvolger van de Samsung Galaxy S9 krijgen haarscherpe AMOLED beeldschermen met een hoge resolutie. Vermoedelijk is de beeldverhouding nog hoger dan 18,5:9 aangezien de randen rondom het scherm nog slanker zijn. De krachtbron is de nieuwe Exynos 9820 processor van Samsung en je mag hierbij 6 GB tot 8 GB aan werkgeheugen verwachten. De smartphones is zeker IP68 gecertificeerd en beschikt over een tot drie geweldige hoofdcamera’s.

Bekijk het laatste nieuws over Samsung:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie