Is dit de smartphone van de toekomst?

Is dit de smartphone van de toekomst?

Je smartphone is altijd bij de hand en het toestel wordt tegenwoordig voor allerlei zaken gebruikt. Is deze smartphone de telefoon van de toekomst? Het ontwerp van dit toestel lost in ieder geval een belangrijke vraag op. Want waar blijft de selfie camera bij een volledige voorkant dekkend beeldscherm?

In de toekomst is de smartphone natuurlijk nog functioneler dan nu. Een mogelijk ontwerp voor de toekomstige smartphone is het onderstaande model. De telefoon van de toekomst heeft een krachtige camera en zeer krachtige specificaties. Dit model heeft daarnaast een groot beeldscherm dat over de bovenkant valt. Een deel van het scherm is zelfs open te klappen zodat je twee keer zoveel beeldscherm krijgt. Dit ontwerp is ontwikkeld door Turing Robotic Industries. De HubblePhone moet in 2020 beschikbaar zijn met indrukwekkende specificaties.

Vouwbare smartphone toekomst

Smartphone van de toekomst

Naast 5G connectiviteit beschikt de telefoon van de toekomst waarschijnlijk over een vouwbaar beeldscherm. Daarnaast neemt het beeldscherm de volledige voorkant in en daardoor is er geen ruimte meer voor een selfie camera. Een mogelijke oplossing is natuurlijk om de bovenkant dikker te maken voor een flinke camera. Hierdoor heeft de fabrikant ruimte voor slimme zoom capaciteiten en hoeft er geen selfie camera meer gemaakt te worden. Je maakt de foto of film eenvoudig door de telefoon schuin te houden. Je kunt nog altijd zien wat je fotografeert of films doordat het beeldscherm zicht naar je toe uitklapt. Nieuwsgierig naar de beste camera smartphones van nu? Check hier het overzicht van beste camera telefoons.

Vouwbare smartphone toekomst

Huawei en Samsung werken aan vouwbare smartphone

Zowel Huawei als Samsung werken aan een vouwbaar toestel. Beide ondernemingen zijn nog niet voornemens om die smartphones in de massaproductie te produceren. In de smartphone wereld is er al jaren een strijd voor de eerste vouwbare smartphone. Die strijd leek ZTE te hebben gewonnen, maar de ZTE Axon M heeft geen vouwbaar beeldscherm maar twee afzonderlijke beeldschermen. Nadat beide schermen zijn uitgevouwen blijf je dus een rand zien.

Huawei werkt samen met display fabrikant BOE terwijl Samsung zelf de juiste AMOLED beeldscherm technologie in huis heeft. Het is dus afwachten wie als eerste een vouwbare smartphone presenteert. Samsung lijkt de vouwbare Samsung Galaxy X in 2019 te gaan presenteren terwijl Huawei tracht haar vouwbare telefoon dit jaar nog te laten zien.

Vouwbare smartphone toekomst Vouwbare smartphone toekomst

Bekijk het laatste nieuws over Huawei:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie