Is dit de nieuwe OnePlus 7?

Is dit de nieuwe OnePlus 7?

Afgelopen week werd de OnePlus 7 gelekt. Het budget vlaggenschip gaat mee in de trend van uitschuifbare selfie camera’s en drievoudige hoofdcamera. De nieuwe OnePlus is namelijk voorzien van een enorm AMOLED beeldscherm dat 95 procent van de voorkant inneemt.

Twitterlekker OnLeaks laat afgelopen jaren al verschillende keren zeer betrouwbare renders zien voor de lancering van een telefoon. Dit keer heeft hij de looks van de OnePlus 7 al ruim voor de lancering verklapt. De lekker laat ons het budget vlaggenschip zien vanuit alle kanten.

OnePlus 7

Zoals je in de 5K renders van de OnePLus 7 kunt zien, verwachten we een vlaggenschip met een enorm groot beeldscherm dat bijna de gehele voorkant inneemt. Er is geen ruimte meer over gelaten voor de selfie camera en die heeft OnePlus in de behuizing verwerkt. Wanneer je een selfie foto wilt maken komt de camera automatisch uit de behuizing geschoven. De renders lijken de geruchten over een 95 procent beeld/body verhouding te bevestigen. We zien ook dat het merk mee gaat in de trend van drie hoofdcamera’s. Vorig jaar trapte Huawei deze trend af met de Huawei P20 Pro camera telefoon. De OnePlus 7 belooft daarmee wederom een zeer goede camera smartphone te worden.

Verwachte OnePlus 7 specificaties

De OnePlus 7 wordt opnieuw een geduchte concurrent van de Samsung en Apple vlaggenschepen. De OnePlus 6 en 6T hebben het Samsung en Apple al enige tijd moeilijk gemaakt. De specificaties van de OnePlus 7 liggen ook dicht tegen het premium segment aan.

OnePlus 7 abonnement

De snelle budget telefoon krijgt een groot 6.5 inch OLED beeldscherm met Full HD+ resolutie. Er is een pop-up selfie camera waarvan het aantal megapixel op of boven de 20 zal liggen. We rekenen op de Snapdragon 855 processor van Qualcomm met 6 GB tot 12 GB aan werkgeheugen. De hoeveelheid opslagruimte zal beginnen bij 128 GB. Het budget vlaggenschip krijgt waarschijnlijk weer een flinke accu net zoals de OnePlus 6T. Aan de achterkant vinden we drie hoofdcamera’s. De verdeling van dit drietal is nog niet bekend maar je kunt er op rekenen dat de foto’s die je maakt met de OnePlus 7 haarscherp zijn en detailrijk.

Het is nog onduidelijk wanneer OnePlus haar nieuwe vlaggenschip presenteert. Na de lancering zal het niet lang meer duren voordat je het voordeligste OnePlus 7 abonnement kunt vergelijken.

Bekijk het laatste nieuws over OnePlus:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie