Prachtige iPhone SE 2018 concept

Prachtige iPhone SE 2018 concept

Wil je graag een Apple iPhone, maar zijn de laatste versies te groot of te duur? Dan is de iPhone SE een geweldige optie. Volgend jaar verwachten we de opvolger van de compacte Apple, de iPhone SE 2018. Een krachtig en kleine Apple toestel dat vermoedelijk een full screen ontwerp heeft. Nieuwsgierig? Concept Creator geeft alvast een voorzet.

De iPhone SE is de oplossing voor iedereen met kleine handen en broekzak. Het compacte 4 inch toestel is bijna een unicum in een smartphone wereld van alleen maar groter wordende beeldschermen. Wij vermoeden echter, dat het beeldscherm van de iPhone SE 2018 ook groter wordt. Wees niet bang, want de krachtige Apple heeft waarschijnlijk een bezelloos ontwerp zoals de iPhone X. De nieuwste generatie krijgt wel een groter beeldscherm, maar blijft in grootte ongeveer even groot als haar populaire voorganger. Concept Creator heeft alvast een 3D concept gemaakt van de Apple op basis van de huidige geruchten.

Apple iPhone SE 2018 iPhone SE 2

iPhone SE 2018 concept

De lancering van de iPhone SE was een uitkomst voor veel Apple fans met een kleinere portemonnee en handen. De compacte smartphone pas beter in je hand en de prijs was best ok in verhouding met de krachtige specs. De nieuwe Apple iPhone SE 2018 of iPhone SE 2 belooft een goede opvolger te worden. Het toestel heeft vermoedelijk een groter beeldscherm bij een gelijkblijvende omvang dankzij een full screen ontwerp. Een full screen ontwerp betekent, dat de telefoon slanke randen ( bezels ) langs het beeldscherm heeft. De telefoons met dit ontwerp hebben een groot beeldscherm bij een relatief compacte behuizing. Concept Creator vermoedt dat de nieuwe Apple een kruising wordt van de iPhone X en de huidige iPhone SE. De iPhone SE 2018 beschikt over een isisscanner aan de voorkant en heeft geen vingerafdrukscanner meer. De behuizing heeft veel weg van de oude SE. Aan de achterkant valt de quad LED flitser op naast een flinke camera. De voorkant van de smartphone wordt bijna volledig ingenomen door het beeldscherm. Een mooi detail zijn de naar voren gerichte speakers waardoor het geluid naar je toe komt bij het kijken naar films.

Vermoedelijke iPhone SE 2 specificaties

De iPhone SE 2018 of iPhone SE 2 wordt waarschijnlijk uitgerust met de krachtigste processor van dit moment, de A11 Bionic. Het toestel krijgt vermoedelijk 2 GB aan werkgeheugen net als de iPhone 8. Aan de achterkant prijkt een 12 megapixel camera en je mag er vanuit gaan dat deze in kwaliteit vergelijkbaar is met de iPhone 8. Het beeldscherm is groter dan 4 inch mocht Apple voor een ontwerp gaan dat vergelijkbaar is met die van Concept Creator. De behuizing zal niet veel groter zijn dan de oude SE en er zijn geruchten over een accu van ongeveer 1.700 mAh.

Of en wanneer de iPhone SE 2018 zal verschijnen is niet bekend. Wij houden je op de hoogte. Geniet ondertussen van het onderstaande 3D concept van Concept Creator.

Bekijk het laatste nieuws over Apple:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie