iPhone SE 2 lancering dichtbij

iPhone SE 2 lancering dichtbij

De komst van de iPhone SE 2 was al in 2019 voorspelt. Nu, in 2020 lijkt de kleine Apple telefoon dan eindelijk te verschijnen. De betrouwbare smartphone lekker OnLeaks laat ons alvast een voorproefje zien. Hiermee lijkt de goedkope iPhone niet lang meer op zich te laten wachten.

Al jaren zijn er geruchten over de opvolger van de populaire iPhone SE. De compacte en goedkope iPhone lijkt nu eindelijk een opvolger te krijgen, de iPhone SE 2 of iPhone 9. Via OnLeaks in samenwerking met iGeeksblog zien we de eerste beelden. Het ontwerp lijkt veel op de oudere iPhone modellen, maar dat mag de pret niet deren.

iPhone SE 2 vergelijken

Goedkope iPhone SE 2

Ben je toe aan vervanging van je iPhone SE? Goed nieuws, want de opvolger is op komst. OnLeaks laat ons deze week de beelden zien van de iPhone SE 2 of iPhone 9. Het toestel heeft veel overeenkomsten met de oudere iPhone modellen zoals de SE en iPhone 8. Waarom Apple niet voor het nieuwe iPhone 11 ontwerp kiest is niet bekend. De SE 2 heeft een afgeronde behuizing gemaakt van luxe materialen. Het scherm heeft aan de boven- en onderkant een flinke rand. Aan de onderkant vind je nog een Touch ID. We verwachten daarom geen Face ID. Men verwacht dat het beeldscherm van de nieuwe iPhone 4,7 inch meet. De SE 2 is daarmee kleiner dan de iPhone 11 Pro. Door het gebruik van goedkope onderdelen vermoedelijk ook veel goedkoper! De afmetingen zijn grofweg gelijk aan die van de iPhone 8. OnLeaks verwacht wel een dikkere behuizing met hopelijk meer ruimte voor de accu.

Vermoedelijke iPhone SE 2 specificaties

De nieuwe iPhone SE 2 verwachten we met een 4,7 inch Retina beeldscherm. Dit scherm heeft waarschijnlijk dezelfde resolutie als dat van de iPhone 8. Als krachtbron rekenen we op de A13 processor waarmee de goedkope iPhone razend snel is. Er ligt vermoedelijk 2 tot 3 GB aan werkgeheugen binnen de premium behuizing en we rekenen op 64 GB of 256 GB aan opslagruimte. De achterzijde is gemaakt van glas en de nieuwe accu ondersteunt Qi draadloos opladen. De iPhone SE 2 heeft een enkele hoofdcamera en een selfie camera. De primaire camera is waarschijnlijk vergelijkbaar met die van de iPhone XR.

De goedkope iPhone SE 2 kost veel minder dan de iPhone 11. Hoeveel je voor de iPhone mag betalen is nog niet bekend. Na de lancering kun je hier het voordeligste iPhone SE 2 abonnement vergelijken.

 

Bron: OnLeaks

Bekijk het laatste nieuws over Apple:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie