Indrukwekkende Honor Magic 2 verschijnt op 31 oktober

Indrukwekkende Honor Magic 2 verschijnt op 31 oktober

Een van de meest indrukwekkende vlaggenschepen van oktober is de Huawei Mate 20 Pro. Niet lang daarna verschijnt opnieuw een indrukwekkend toestel namelijk het Honor Magic 2. Het wordt een smartphone van de nieuwste generatie en dit toestel krijgt een aantrekkelijke prijs. Hopelijk brengt Honor de tweede generatie magie wel naar Nederland.

Het dochtermerk van Huawei moest vroeger maanden wachten voordat het de premium processors mocht gebruiken. Inmiddels is het dochtermerk goed voor bijna 50% van alle verkopen en zien de gloednieuwe Kirin 980 processor aan het einde van de maand al in de Honor Magic 2. Tijdens IFA 2018 kregen fans al een blik op de Honor Magic 2. Een krachtig vlaggenschip met mega scherm dat ruim 90% van de volledige voorkant inneemt. De selfie camera kun je tevoorschijn halen via een fysieke lade die uit de behuizing naar boven komt net zoals bij de Oppo Find X.

Honor Magic 2 teaser

Honor Magic 2 presentatie op 31 oktober

Via de officiële Honor website is de bovenstaande teaser verschenen. De teaser verklapt de datum waarop de Honor Magic 2 verschijnt, 31 oktober. Hiermee krijgt de oktober smartphone maand een bijzonder staartje. De Honor Magic 2 wordt een van de snelste Android telefoons. Het toestel wordt uitgerust met een innovatief schuifsysteem waarmee je de selfie camera naar buiten haalt. Dit systeem is handbediend in tegenstelling tot het automatische systeem van Oppo. Het zal een van de meest verwachte aankondigingen worden dit jaar omdat de Magic 2.

Verwachtingen Honor Magic 2

De Honor Magic 2 behoort tot de nieuwe generatie smartphones met een beeldscherm dat ruim 90% inneemt van de volledige voorkant. Deze generatie moet natuurlijk een passende oplossing vinden voor de selfie camera, waarvoor geen ruimte meer is. Oppo en Vivo gingen het merk al voor een maakte een lade die uit het toestel komt met de selfie camera. De Honor Magic 2 heeft ook een lade die uit de bovenkant van het toestel schuift. Dat doe je echter zelf. Doordat je de lade zelf uit de behuizing haalt zijn de kosten lager en is de techniek achter de lade simpeler. Wat ervoor zorgt dat de lade ook minder snel stuk kan gaan.

Het nieuwe Honor vlaggenschip wordt uitgerust met de krachtige Kirin 980 processor. Daarmee is dit toestel zelfs geavanceerder dan de Huawei P20 Pro. Het is nog onduidelijk hoeveel hoofdcamera’s de Honor krijgt. Vermoedelijk twee AI camera’s. Een ander pluspunt van dit razendsnelle toestel is de snel oplaadtechnologie. Verschillende bronnen via Weibo melden dat het toestel is uitgerust met 40W oplaadtechniek. De accu is hiermee in rap tempo weer gevuld.

Bron: Honor

Bekijk het laatste nieuws over Honor:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie