Iedereen aan de 4G met Robin Mobile

Iedereen aan de 4G met Robin Mobile

Vanaf 15 januari volgend jaar krijgen klanten van Robin Mobile 4G-internetsnelheden in hun abonnement. Dat is niet de enige verrassing van de virtuele provider. Volgend maand al worden de internetsnelheden verdubbeld.

Dat schrijft Robin Mobile in een mailing aan klanten, zo schrijft Tweakers.net.

Robin Mobile is een relatief nieuwe speler in telecomland. Hij bedrijf werd in 2013 opgericht en onderscheidt zich van zijn concurrenten door enkel bundels aan te bieden waarmee klanten onbeperkt kunnen bellen, sms’en en surfen op internet. Het is een zogeheten Mobile Virtual Network Operator of MVNO. Dat zijn telecombedrijven die geen eigen zendmasten hebben. In plaats daarvan nemen zij een licentie af bij een van de aanbieders die wel een eigen communicatienetwerk heeft. In het geval van Robin Mobile is dat KPN.

Het is niet de eerste keer dat Robin Mobile een dergelijke actie aankondigt. Vorig jaar juni verdubbelde de virtuele provider ook al de internetsnelheden van nagenoeg alle abonnementen. Daarnaast lanceerde het bedrijf een nieuw maandabonnement om in te spelen op de Pokémon Go rage: Robin Go. Daarmee konden gebruikers onbeperkt bellen, sms’en en surfen op internet met een maximale internetsnelheid van 1,1 Mbps.

Actie

Vanaf 15 januari 2018 krijgen klanten met een Junior, Gewoon Snel, Zakelijk en Klein Zakelijk abonnement gratis en voor niets een upgrade naar het 4G-netwerk van KPN. Het voordeel daarvan is dat de maximale internetsnelheid nog verder omhoog gaat. In het Junior abonnement gaat de internetsnelheid omhoog van 2 Mbit/s naar 4 Mbit/s. Bij Gewoon Snel stijgt de snelheid van 4 Mbit/s naar 8,2 Mit/s. Daarnaast belooft Robin Mobile dat de internetverbinding nog stabieler wordt, vooral binnenshuis.

Verder verhoogt Robin Mobile vanaf 14 december de internetsnelheden van de meeste van haar abonnementen. Klanten met een Zakelijk of Klein Zakelijk abonnement profiteren daar helaas niet van. Zij behouden hun huidige snelheid. Zij profiteren daarentegen wel van een lagere abonnementsprijs. Leden betalen nu nog respectievelijk 27,95 euro en 24,95 euro. Vanaf half december bedragen de maandelijkse kosten nog maar 24,95 euro en 16,95 euro. Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW van 21 procent.

Wat moet je hiervoor doen? Helemaal niets, zo lezen we in de mailing. Alle simkaarten die de virtuele provider kunnen al overweg met het 4G-netwerk van KPN. Is je smartphone niet geschikt voor 4G? Dan blijf je automatisch gebruikmaken van het 3G-netwerk.

Tot slot komt Robin Mobile met nog een tweetal acties. Als je vóór 21 december 2017 een nieuwe klant aandraagt, krijg je de JBL CLIP 2 Bluetooth speaker ter waarde van 59,99 euro. Deze is waterdicht en kun je dus zonder problemen gebruiken als je onder de douche staat en met je favoriete muziek wil meezingen. De nieuwe klant wordt beloond met een financiële meevaller. Hij of zij krijgt 50 procent korting op de aanschafkosten van een simkaart (kost normaal gesproken 9,95 euro). Op deze pagina lees je meer over deze actie.

Degene die op de Facebook-pagina van Robin Mobile het leukste sinterklaasgedicht achterlaat, kan een Samsung Galaxy S8 of iPhone 8 winnen. Het gedicht mag maximaal 80 woorden lang zijn en moet vóór 4 december onder deze Facebook-post geplaatst worden.

Bekijk het laatste nieuws over Robin Mobile:
Anton Mous
Over de auteur: Anton Mous

Schrijver in hart en nieren. Na de studie politicologie en parlementaire geschiedenis volledig gericht op webredactie en online journalistiek. Schrijft over alles wat met smartphones te maken heeft, en heeft een aardige collectie merkwaardige telefoons uit de oude doos.

Neem gerust contact op:      0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie