Ideale smartphone cadeau voor Valentijn

Ideale smartphone cadeau voor Valentijn

Het is bijna 14 februari en dat is een bijzondere dag vol liefde. Tijdens Valentijn verrassen velen geliefden elkaar met de mooiste cadeaus. Welke smartphone kun je het beste voor je Valentijn kopen?

Soms wil je je vriend of vriendin eens verrassen met een bijzonder cadeau. Een smartphone in hippe kleuren of een goede camera telefoon waarmee je jullie mooiste momenten kunt vastleggen. Dit zijn de beste smartphones voor Valentijn.

Gouden Samsung Galaxy S9

Wat is er mooier dan een gouden Samsung Galaxy S9? Het krachtige vlaggenschip van Samsung heeft een schitterend ontwerp en maakt je geliefde zeker blij. De smartphone is voorzien van de laatste technieken en razend snel. De camera van de Galaxy S9 maakt schitterende foto’s. Het is een 12 megapixel camera met dubbele diafragma zodat je ook bij weinig licht de mooiste foto’s maakt. Er is veel opslagruimte voor al jullie foto’s. Selfies van je geliefde zien er met deze telefoon prachtig uit en wanneer je video belt met je vriend(in) zie je hem of haar haarscherp. Wel zo fijn als je eventjes ver bij elkaar vandaan bent.

Samsung Galaxy S9 Sunrise Gold

Valentijns iPhone XR

De voordeligste iPhone van dit jaar is er in Valentijn rood. De prachtige iPhone XR is een ware ladyphone ook al is de Apple telefoon best flink. Het grote 6,1 inch Retina beeldscherm is haarscherp en het ontwerp van deze telefoon is werkelijk prachtig. Binnen de waterdichte rode behuizing schuilt de snelste processor van nu en dat verzekert je van optimale gebruiksgemak. Daarnaast draait iOS 12 soepel en eenvoudig. Met de camera’s van deze iPhone XR verras je vriend en vriendin. Foto’s zien er haarscherp uit en ook in donkere locaties zijn ze nog erg duidelijk. De iPhone XR heeft een lange accuduur zodat je lang met je geliefde kunt bellen. Kortom een perfect Valentijn cadeau.

iPhone XR red abonnement

Huawei P20 Pro camera telefoon

De hippe Huawei P20 Pro is ook een geweldig cadeau met Valentijn. Het is de beste camera telefoon van 2018 en heeft wel drie hoofdcamera’s. Je kunt je compact camera wel thuis laten bij jullie romantische uitjes. Want met dit toestel schiet je prachtige foto’s van dichtbij tot veraf. De Huawei telefoon is waterdicht en behoort tot het topsegment. De Huawei P20 Pro is beschikbaar in hippe keuren, heeft een groot OLED beeldscherm en is toch relatief compact. De snelle smartphone heeft een krachtige processor met lekker veel geheugen. De accuduur is erg goed en dankzij de speciale snel oplaad techniek van Huawei loopt je nooit meer zonder stroom.

Huawei P20 Pro beste vakantie smartphone

Robuuste LG G7 ThinQ

Ook met minder geld koop je de ideale smartphone als Valentijns cadeau. De LG G7 ThinQ is een krachtige smartphone met razend snelle Snapdragon 845 processor. De Koreaanse telefoon heeft een robuuste behuizing die je gerust een keer kunt laten vallen, zelfs in het water. Aan de achterkant prijken twee goed camera’s waarmee je kleurrijke foto’s maakt. Het grote 6,1 inch beeldscherm is kraakhelder en in de notch tref je een goede 8 megapixel selfie camera. De LG G7 ThinQ is een sterke smartphone en nu nog goedkoper dan ooit! Een slim Valentijns cadeau.

LG G7 ThinQ abonnement

Bekijk het laatste nieuws over Samsung:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie