De Huawei Y9 2019 een toestel voor de nieuwe generatie

De Huawei Y9 2019 een toestel voor de nieuwe generatie

Huawei presenteert vandaag haar nieuwe budget telefoon voor de jeugd. De Huawei Y9 2019 is de gloednieuwe smartphone met een groot FullView beeldscherm, aantrekkelijke specificaties en wel vier goede camera’s.

Net zoals Samsung eind 2017 al een jaar voor liep met de Samsung Galaxy A8 2018, loopt Huawei ook een jaar vooruit en presenteert de Huawei Y9 2019. De krachtige mid-range budget telefoon heeft een rijke uitrusting en een mooi ontwerp. Je kunt de telefoon in stijlvolle kleuren kopen en je maakt de mooiste foto’s dankzij slimme Artificial Intelligence (AI) en wel vier camera’s. De smartphone lijkt hiermee veel op de Huawei P Smart Plus, maar dan groter.

Huawei Y9 2019 de Budget camera smartphone

Huawei noemt de Huawei Y9 2019 “het nieuwe wonderkind voor de jonge generatie,” en we begrijpen wat het merk daarmee bedoelt. De telefoon heeft krachtige specificaties, veel geheugen en een groot FullView beeldscherm. Hierdoor is het toestel gemaakt voor gaming en bekijken van Youtube films. Daarnaast is dit toestel voorzien van een dual selfie en dual hoofdcamera waarmee je die prachtige Bokeh effecten schiet. Dit toestel heeft een modern ontwerp en is te koop in verschillende hippe kleuren zodat het past bij de jeugd van nu.

Huawei Y9 2019 specs

De Huawei Y9 2019 heeft een groot 6,5 inch Full HD FullView beeldscherm met notch. Het scherm heeft een extra hoge beeldverhouding en is gemaakt voor games en het bekijken van films. De smartphone is uitgerust met de nieuwe Kirin 710 processor van het merk zelf. Een krachtige octa core processor die wordt geholpen door 4 tot 6 GB aan werkgeheugen. Naast een grote hoeveelheid werkgeheugen is er ook 64 GB tot 128 GB aan opslagruimte beschikbaar.

De krachtige Huawei Y9 2019 camera’s maken prachtige foto’s. Het toestel is gemaakt voor die mooie bokeh diepte effecten. De front camera’s bestaan uit een 13 megapixel lens in combinatie met 2 megapixel diepte lens. Je schiet haarscherpe foto’s met de 16 megapixel hoofdcamera in combinatie met 2 megapixel diepte lens. De camera’s worden geholpen door AI fotografie technologie. Deze techniek verbetert de integratie van foto’s en landschapsfoto’s. Zo maakt je eenvoudig verbluffend mooie selfies en bijna professionele foto’s. Dit toestel voldoet volledig aan de levensstijl van de huidige jeugd.

Bron: Huawei

Bekijk het laatste nieuws over Huawei:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie