Processor in Huawei P Smart+ is een flinke verbetering

Processor in Huawei P Smart+ is een flinke verbetering

De nieuwe Huawei Kirin 710 processor in Huawei P Smart+ is een flinke verbetering. De gloednieuwe processor voor het middensegment van het merk zelf vervangt de Kirin 659. De Kirin 659 kwam je afgelopen jaren veelvuldig tegen in de mid-range Huawei line-up.

Huawei Nederland heeft afgelopen week de Huawei P Smart+ aangekondigd. Het nieuwe toestel is in andere delen van de wereld bekend als Huawei Nova 3i. De nieuwe smartphone van het merk heeft alles dat je van een moderne telefoon wenst. Je maakt namelijk prachtige selfies en foto’s met diepte effecten dankzij dubbele camera’s aan de voor- en achterkant. De flinke smartphone heeft een kleurrijk 6,3 inch Full-HD+ FullView beeldscherm met hippe notch. Je kunt deze snelle smartphone ook in de prachtige dualtone kleur Iris Purple kopen. De nieuwe Kirin 710 processor van de Huawei P Smart+ is een enorme vooruitgang ten opzichte van zijn voorganger, de Kirin 659.

Geekbench verklapt deze week de scores van de nieuwe Kirin 710 processor en hieruit blijkt dat de nieuwe processor veel sneller is dan zijn voorganger. Er zijn verschillende benchmark sites waar smartphone gebruikers hun toestellen testen. Geekbench is een van de meest gebruikte benchmark site en geeft geen goed indicatie.

Huawei P Smart+

Huawei P Smart+ met Kirin 710 is razend snel

Huawei’s nieuwste telefoon in Nederland is de Huawei P Smart+. Dit moderne toestel is vanaf 8 augustus te koop en heeft een flink aantal pluspunten. Misschien wel het grootste pluspunt komt in de vorm van de nieuwe processor. De moderne smartphone beschikt naast moderne features over de laatste Huawei processor, de Kirin 710.

Uit Geekbench scores van afgelopen week kunnen we opmaken dat de nieuwe mid-range processor van Huawei flink verbeterd is. De nieuwe processor scoort zowel op single core als multi core veel beter. De oude Kirin 659 in de Huawei P20 Lite (ANE-LX1) scoort 938 op single core en 3797 op multi core. De nieuwe processor (INE-LX2) doet het op alle vlakken veel beter. De Kirin 710 scoort 1594 op single core en 5620 punten op multi core. Die score is vergelijkbaar met de nieuwe Snapdragon 660 processor van Qualcomm (Nokia 7 Plus).

Huawei P Smart+ vs Huawei P20 Lite

Mid-range camera smartphone

De Huawei P Smart+ is een snelle mid-range camera smartphone. De telefoon is net zoals de Huawei Mate 10 Lite uitgerust met twee hoofd camera’s en twee selfie camera’s. Het nieuwe toestel is daarnaast nog sneller en beschikt over kunstmatig intelligente camera’s. De camera’s herkennen binnen 22 categorieën ruim 500 scenario’s. Hierdoor stelt de smartphone razend snel scherp en gebruikt het toestel de ideale belichting voor jouw foto. De hoofdcamera bestaat uit een 16 megapixel camera in combinatie met 2 megapixel lens. Het tweetal verzorgt het prachtige bokeh diepte effect. Daarnaast schiet je films in Super Slow motion, 420 frames per seconde. De wereld wordt hiermee tot 16 keer vertraagd. Selfies maak je met de 24 megapixel front camera in combinatie met een 2 megapixel lens.

Huawei P smart Plus Selfie

Als krachtbron van de Huawei P Smart Plus vind je dus de nieuwe Kirin 710 processor met 4 GB aan werkgeheugen. Je hebt hiermee een geweldige krachtbron die gemaakt is voor het spelen van games. Games die er prachtig uit zien op het grote 6,3 inch FullView beeldscherm en levensecht klinken dankzij Histen 5.0-3D surround sound op de Huawei P Smart+.

Vanaf 8 augustus ligt de nieuwe mid-range camera Huawei smartphone in de winkels. Je kunt hier het beste abonnement voor de Huawei P Smart+ vergelijken.

Bekijk het laatste nieuws over Huawei:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie