Huawei P20 Pro update maakt camera nog beter

Huawei P20 Pro update maakt camera nog beter

De aankomende update voor de Huawei P20 Pro brengt een aantal camera updates. De beste camera smartphone van het moment wordt daarmee nog beter. De nieuwe update brengt ook een zeer interessante verbetering voor super slow mo.

Eind maart presenteerde Huawei de nieuwe Huawei P20 lichting. Twee voortreffelijke camera smartphones en een mid-range Huawei P20 Lite model. Het premium model van de nieuwe lichting, de Huawei P20 Pro, is de eerste smartphone in de wereld met drie camera’s. Het toestel werd door de gerenommeerde camera testers van DxO Mark uit geroepen tot beste camera smartphone en ook nu nog staat het toestel fier aan kop. De camera prestaties staan op het punt om nog beter te worden dankzij een update. Vooral de video kwaliteit wordt met de nieuwe update verbeterd.

Huawei P20 Pro camera update

De Huawei P20 Pro is de beste camera smartphone van dit moment. Het toestel heeft drie hoofdcamera’s bestaande uit een 40 megapixel camera, met 8 megapixel telelens en 20 megapixel zwart wit camera. Je kunt met de smartphone prachtige foto’s maken en natuurlijk filmen. Na Sony en Samsung verscheen ook Huawei namelijk met Ultra Slow Motion beelden.

Automatische Ultra Slo-Mo 960 fps

De nieuwe update is gespot door XDA Developers. XDA heeft achterhaald waar de Huawei P20 Pro eigenaren op kunnen reken. De komende firmware update pakt de ultra slow-motion modus aan. Naar verluidt stelt het de gebruiker in staat om automatisch beelden in maximaal 960 frames per seconde vast te leggen. Op dit moment moet je een geweldig goede timing hebben omdat je alleen handmatig beelden in slow motion te kunt vastleggen. Bij de Samsung Galaxy S9 gaat dit bijvoorbeeld automatisch. Waarschijnlijk brengt de nieuwe update van Huawei een vergelijkbare verbetering.

De XDA gemeenschap ontdekte ook een andere vernieuwing in de aankomende update. Huawei heeft de zoominterface verbeterd. De nieuwe interface stelt gebruikers in staat om over het beeldscherm te kunnen vegen en hiermee soepel in- en uit te zoomen.

Huawei P20 Pro

De Huawei P20 Pro is de waterdichte broer van de Huawei P20. Het premium toestel is razend snel en beschikt over een groot 6,1 inch AMOLED beeldscherm met inkeping (notch). De smartphone is de beste camera telefoon van dit moment en je kunt er prachtige foto’s mee maken. Naast drie hoofdcamera’s beschikt deze telefoon ook over een 24 megapixel selfie camera.

Wanneer de update beschikbaar wordt voor Huawei P20 Pro toestellen in Nederland is niet duidelijk. De uitrol zal niet lang meer op zich wachten.

Bekijk het laatste nieuws over Huawei:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie