Huawei P20 Lite ligt in Italië in de winkels

Huawei P20 Lite ligt in Italië in de winkels

In Italië kun je de Huawei P20 Lite nu al in de winkel zien liggen. De Lite versie van de aankomende Huawei P20 vlaggenschepen wordt in andere landen verkocht met de naam Huawei Nova 3E.

In Italië kun je blijkbaar al een Huawei P20 Lite kopen. Daar kwam Matteo Lucarelli achter. De oplettende Twitteraar heeft het toestel alvast op de foto gezet. De Lite versie van de Huawei P20 kost daar 369 euro. Daarvoor krijg je een compleet Huawei toestel voorzien van goede specificaties. De Kirin 659 processor is echter enigszins verouderd.

Huawei P20 Lite al in winkels

Huawei P20 Lite in Italiaanse winkel

Kun je niet wachten tot dat de Huawei P20 Lite in onze winkels te koop is? Neem een kleine vakantie naar Italië en je kunt het snelle midrange toestel zo op de kop tikken. De Huawei P20 Lite werd daar vandaag al in een winkel gespot. Een Twitteraar vond het toestel bij een telecomwinkel en deelde dit. We zien het toestel in de etalage en foto’s nadat Lucarelli het toestel heeft gekocht.

Vorig jaar was de Huawei P10 Lite ook vanuit het niets te koop. Met de Huawei P20 Lite wordt het waarschijnlijk nog ondoorzichtiger want de Chinese fabrikant is ook voornemens het toestel onder de naam Huawei Nova 3E te lanceren. Onder die naam wordt het toestel op 20 maart gelanceerd.

Huawei P20 Lite

Ruim voor de lancering van de Huawei P20 Lite hebben wij het ontwerp van dit toestel al meerdere keren voorbij zien komen. De smartphone heeft een groot 5,84 inch beeldscherm met een resolutie van 2280 x 1080 pixels. Bovenin is een uitsparing in het beeldscherm gemaakt waar je de flinke selfie camera ziet. De randen rondom het beeldscherm zijn minimaal en de smartphone is relatief compact. Onder de motorkap vind je een de oude vertrouwde Kirin 659 processor van Huawei. Dezelfde processor is de krachtbron voor de Huawei Mate 10 Lite, maar ook de goedkopere Honor 9 Lite. Je krijgt 4 GB aan werkgeheugen en deze smartphone blinkt uit in camera prestaties. Aan de achterkant tref je een duo bestaande uit een 16 megapixel camera met 2 megapixel camera voorzien van phase detection autofocus. De front camera heeft 16 megapixels.

Huawei P20 Lite Live 3

Het is onduidelijk wanneer de Huawei P20 Lite in Nederland beschikbaar is. Wij hebben het toestel nog niet gezien in online winkels zoals Belsimpel. Na de lancering kun je hier uiteraard het beste Huawei P20 Lite abonnement vergelijken.

Huawei P20 Lite Live

Bekijk het laatste nieuws over Huawei:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie