Huawei P Smart Z de stoere selfie budget telefoon

Huawei P Smart Z de stoere selfie budget telefoon

Wil je de blits maken met je nieuwe smartphone? Dan hoef je helemaal geen 1000 euro te betalen dankzij de Huawei P Smart Z. De voordelige camera telefoon met uitschuifbare selfie camera kost maar 279 euro.

Selfies maken doet iedereen tegenwoordig. Maar wil je echt de blits maken met een selfie camera die uit de behuizing van je telefoon naar boven komt? Afgelopen jaar waren selfie camera’s die uit de behuizing kwamen zetten voor het maken van een foto hot. De topmodellen van verschillende merken kregen dergelijke systemen. Dit jaar zien we de nieuwe technieken al in goedkopere telefoons zoals de Samsung Galaxy A80 en nu ook in een budget telefoon. Daarom hoeft je nu geen honderden euro’s meer te betalen voor de Oppo Find X of Xiaomi Mi Mix 3. De voordelige Huawei P Smart Z heeft, voor nog geen drie honderd euro, een hippe selfie camera die vanzelf naar boven komt.

Huawei P Smart Z camera telefoon selfie abonnement

Over de Huawei P Smart Z

Ben je op zoek naar een goedkope camera telefoon met een twist? Dan kun je misschien beter even wachten. De Huawei P Smart Z is in aantocht. Het toestel is deze week gespot op de Italiaanse Amazon pagina en daarmee verwachten wij ook beschikbaarheid in Nederland. Naar verluid kost dit toestel tussen de 210 euro tot 279 euro. Daarvoor krijg je een razend snelle smartphone met krachtige processor en high tech selfie camera. De camera ligt namelijk volledig in de behuizing en komt alleen naar boven als jij een selfie wilt maken. Het grote voordeel hiervan is dat het mooie beeldscherm nog meer van de voorkant kan innemen. De goedkope Huawei telefoon heeft daarnaast een dubbele hoofdcamera en razend snelle vingerafdrukscanner.

Huawei P Smart Z specificaties

De aankomende Huawei P Smart Z is uitgerust met een prachtig groot 6,59 inch FHD+ scherm. Doordat de selfie camera uit de behuizing komt neemt het scherm bijna de gehele voorkant in. Het toestel wordt aangedreven door de snelle Kirin 710 processor van Huawei zelf. We kennen deze processor van de Huawei P Smart Plus 2019. Je krijgt hier 4 GB aan werkgeheugen bij met 64 GB aan opslagruimte.

Aan de achterkant van het toestel vinden we een 16 megapixel f/1.8 camera in combinatie met 2 megapixel f/2.4 camera. De bijzondere selfie camera die naar boven komt heeft 16 megapixels. Je schiet hiermee haarscherpe selfie foto’s. Het voordelige toestel heeft een flinke accu met 4000 mAh. Je kunt hier eenvoudig meerdere dagen mee vooruit. De aantrekkelijke telefoon is te koop in de kleuren: zwart, groen en blauw.

De Huawei P Smart Z is in Italië al te koop voor 279 euro.

Bron: Hdblog

Bekijk het laatste nieuws over Huawei:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie