Huawei P Smart+ nu ook in Nederland te koop

Huawei P Smart+ nu ook in Nederland te koop

Het nieuwste mid-range toestel van Huawei, de Huawei P Smart Plus, ligt nu in de winkels. De hippe smartphone heeft een groot beeldscherm, krachtige processor en een viertal camera’s waarmee je prachtige foto’s maakt.

Samen met de Huawei P Smart+ introduceert Huawei ook haar nieuwe processor voor het middensegment de Kirin 710. Het toestel is dan ook sneller dan andere mid-range Huawei telefoons die je op dit moment kunt kopen. De telefoon biedt een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding en is gemaakt voor gaming en het schieten van bijzonder mooie foto’s.

Huawei P Smart Plus

Waarom je juist de Huawei P Smart Plus wilt hebben

Het nieuwe mid-range toestel van Huawei heeft een paar aantrekkelijke pluspunten. De telefoon beschikt over een luxe ontwerp van glas. Het beeldscherm van de telefoon neemt 82% van de volledige voorkant in. De randen rondom het beeldscherm zijn daarmee slanker dan menig mid-range concurrent. Het pluspunt daarvan is dat de 6,3 inch Huawei P Smart+ compacter is dan de 6 inch Nokia 7 Plus. Een ander pluspunt vind je binnen de behuizing. Daar brult de Kirin 710 processor van het merk zelf. In snelheid is deze te vergelijken met de laatste Snapdragon 600 processors. Het resultaat is een razend snel toestel dat ook nog eens meer dan voldoende werkgeheugen krijgt voor gaming en multi-tasken. Je beschikt over 4 GB aan werkgeheugen en 64 GB opslagruimte als je de Huawei P Smart+ koopt.

Selfie specialist

De Huawei P Smart Plus is gemaakt voor selfies. De smartphone heeft een krachtige 24 megapixel front camera in combinatie met 2 megapixel camera. Hiermee schiet je de mooiste portret foto’s met het bijzonder bokeh diepte effect. Selfies kun je nog op allerlei manieren aanpassen. Daarnaast biedt dit toestel je gave Qmoji’s die je als gifje kunt doorsturen naar je vrienden. De hoofdcamera van het toestel is een 16 megapixel camera met phase detection autofocus in combinatie met 2 megapixel diepte lens. Het tweetal verzorgt prachtige foto’s met diepte effect en de camera’s herkennen verschillende scenario’s waarvoor de instellingen worden aangepast voor het mooiste foto resultaat.

Huawei P Smart Plus

Huawei P Smart Plus concurrenten

De Huawei P Smart+ is een krachtige mid-range smartphone die je voor nog geen 350 euro in huis hebt. In deze prijsklasse vind je natuurlijk ook andere uitstekende alternatieven. De Nokia 7 Plus is een van de grootste concurrenten van het toestel. De Nokia heeft als voordeel de dual Zeiss camera en natuurlijk Android One. De Huawei P20 Lite is een compacter model en ook een uitstekende keuze. Dit toestel heeft echter minder camera’s en een oudere processor. In dezelfde prijsklasse vind je ook de Samsung Galaxy A8. Dit toestel is compacter en heeft ook vier camera’s.

De Huawei P Smart Plus is vanaf nu in Nederland te koop. Je kunt dit toestel los kopen vanaf 349 euro of je betaalt de telefoon in delen via een Huawei P Smart+ abonnement.

Bekijk het laatste nieuws over Huawei:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie