Huawei P Smart 2019: eerste telefoon in het nieuwe jaar

Huawei P Smart 2019: eerste telefoon in het nieuwe jaar

Huawei heeft de eerste smartphone van dit jaar al gepresenteerd. De krachtige Huawei P Smart 2019 is een schitterend toestel in hippe kleuren met een groot beeldscherm en druppelvormige notch.

De moderne Huawei P Smart 2019 volgt de populaire Huawei P Smart op. Het nieuwe toestel is op alle fronten verbeterd. De krachtbron is vernieuwd en ook het grote beeldscherm neemt nu nog meer van de voorkant in. De selfie camera is namelijk verwerkt in een slanke druppelvormige notch.

Huawei P Smart 2019 camera telefoon

Nieuwe camera smartphone

De Huawei P Smart 2019 belooft een ware camera smartphone voor het budget segment te worden. Het toestel is uitgerust met een flinke 8 megapixel hoofdcamera en een geavanceerde dual hoofdcamera. Het duo wordt geholpen door kunstmatige intelligentie en bestaat uit een 13 megapixel camera in combinatie met 2 megapixel diepte camera. De primaire camera heeft een diafragma van f/1.8. Je schiet hiermee detailrijke foto’s ook bij weinig licht.

Huawei P Smart 2019 specs

De specificaties van de Huawei P Smart 2019 zijn goed. Het toestel biedt veel waar voor zijn geld en ben je een vroege beslisser? Dan krijg je gratis een Huawei Band 3 Pro ter waarde van 99 euro.

Huawei P Smart 2019 abonnement

De Huawei P Smart 2019 heeft een flink 6,21 inch beeldscherm met druppelvormige notch. In die notch vind je de 8 megapixel front camera. Het scherm heeft een nette resolutie van 2340 x 1080 pixels en een hoge beeldverhouding van 19,5:9. De Huawei telefoon is dan ook gemaakt voor films en spelen van games. De krachtbron zorgt ervoor dat games soepel lopen. Het is de nieuwe Kirin 710 processor van Huawei zelf. Daar krijgt de Huawei P Smart 2019 genoeg werkgeheugen bij en een flinke hoeveelheid opslagruimte. Het toestel is beschikbaar met 3 GB RAM en 64 GB opslagruimte. De nieuwe Huawei smartphone heeft Android 9 Pie als besturingssysteem en een flinke 3.400 mAh accu. Aan de achterkant tref je de geavanceerde dual hoofdcamera’s.

Over twee weken is de Huawei P Smart 2019 in Nederland leverbaar. Je kun hier je Huawei P Smart 2019 abonnement vergelijken. Je koopt de telefoon al voor 249 euro.

Bekijk het laatste nieuws over Huawei:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie