Huawei Nova 4 officieel 25MP in-display camera

Huawei Nova 4 officieel 25MP in-display camera

Een aantal jaren geleden introduceerde Huawei haar eerste ladyphone, de Huawei Nova. In middels is de vierde versie uitgekomen, de Huawei Nova 4. Een sexy smartphone met groot beeldscherm in een schitterende slanke behuizing. De krachtige selfie camera zit in het beeldscherm verwerkt en aan de achterkant vind je wel drie camera’s voor de mooiste foodies of portret foto’s.

In China werd vandaag de Huawei Nova 4 officieel aangekondigd. Het krachtige toestel heeft dezelfde processor als de premium Huawei P20 Pro en net zoals het vlaggenschip zijn er drie hoofdcamera’s. Waarin de Huawei Nova 4 zich onderscheid is de selfie camera. Die zit in het beeldscherm verwerkt. De hoeveelheid beeldscherm in verhouding met de voorkant is dan ook enorm. De nieuwe ladyphone van Huawei is op dit moment alleen beschikbaar in China. We verwachten wel dat de Huawei Nova 4 snel naar Europa word verscheept. De Huawei Nova 3 en Nova 3i zijn hier namelijk ook al beschikbaar

Huawei Nova 4 met gat in beeldscherm

De Huawei Nova 4 is een indrukwekkend staaltje techniek. Het toestel heeft namelijk een groot 6,4 inch beeldscherm met bovenin een gat. In dat gat vind je de 25 megapixel selfie camera. Deze camera is dus omgeven door beeldscherm. Tijdens het bekijken van een film zie je slechts een klein gaatje in het volledige filmbeeld. Een gat in het beeldscherm is de nieuwe methode van fabrikanten om de hoeveelheid beeldscherm aan de voorkant maximaal te houden. De ruimte die wordt ingenomen door de front camera is hiermee tot het minimum beperkt.

Ladyphone Nova 4

Huawei Nova 4 specificaties

Met de Huawei Nova 4 lanceert de Chinese fabrikant opnieuw een camera smartphone met drievoudige hoofdcamera. De Nova 4 is een krachtige telefoon met snelle processor en mega beeldscherm.

Het toestel heeft een 6,4 inch beeldscherm met ultra dunne randen. De krachtige 25 megapixel selfie camera is in dit scherm verwerkt. Binnen de glimmende behuizing vind je de Kirin 970 processor van Huawei zelfs. Dat is een razend snelle processor met kunstmatige intelligentie. De fabrikant heeft hierbij 8 GB aan werkgeheugen geplaatst en dat maakt de Huawei Nova 4 echt heel snel. Alleen de Huawei Mate 20 Pro is op dit moment sneller. De accuduur is ook goed dankzij de 3.750 mAh accu die je ook in rap tempo weer oplaadt via de USB Type C poort.

Indrukwekkende camera’s

De nieuwe camera telefoon van Huawei heeft een stel goede camera’s. De budget telefoon beschikt over een 25 megapixel front camera met f / 2.0 diafragma. Dankzij kunstmatige intelligentie zijn er een reeks aan camera opties beschikbaar. De drievoudige hoofdcamera van de telefoon is er in twee combinaties. De normale versie heeft een 20 megapixel primaire camera in combinatie 16 megapixel camera en 2 megapixel camera. De premium Huawei Nova 4 is zelfs uitgerust met een 48 megapixel camera met een f/1.8 diafragma opening. Dit speciale model maakt dan ook wonderlijke foto’s in het donker.
In China begint de prijs van de Huawei Nova 4 bij 3099 yuan en dat is nog geen 400 euro. We duimen alvast met je mee dat de Huawei Nova 4 snel in Nederland beschikbaar wordt.

Bron: Huawei.cn

Bekijk het laatste nieuws over Huawei:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie