Huawei met nieuw beeldscherm type in het wild gespot

Huawei met nieuw beeldscherm type in het wild gespot

Huawei ontpopte zich dit jaar als een van de meest innovatieve smartphone fabrikanten. Het merk gaat nog verder en presenteert waarschijnlijk dit jaar nog een smartphone met het nieuwe beeldscherm type. Het nieuwe beeldscherm heeft een gat waarin de selfie camera wordt verwerkt.

Tijdens een feest van een merkambassadeur van het Huawei merk werd afgelopen week een Huawei met nieuw beeldscherm type getoond. We verwachten dat het de Nova 4 is. Een toestel dat vermoedelijk nog in december van dit jaar wordt gelanceerd. Het publiekelijk tonen van de nieuwe Huawei doet in ieder geval vermoeden dat een lancering nabij is.

Huawei met gat in beeldscherm voor selfie

Huawei Nova 4 met nieuw beeldscherm type

Een van de merkambassadeurs voor Huawei is de Chinese zanger, Jackson Yee. Hij is lid van muzikale popgroep TFBoys. Zijn achttiende verjaardag was een gigantisch feest dat zelfs live werd gestreamd. Tijdens dit feest werd de aankomende Huawei Nova 4 getoond. Beelden laten zien dat het toestel een groot beeldscherm heeft met een gat. In dat gat zit de selfie camera. Dit nieuwe beeldscherm type werd eerder al door Samsung gepresenteerd onder de naam Inifinity-O. Het Chinese merk presenteert als eerste een telefoon met dit nieuwe type beeldscherm.

Huawei met gat in beeldscherm voor selfie hole

Vermoedelijke specificaties Huawei Nova 4

De opvolger van de Huawei Nova 3 wordt opnieuw een beest van een toestel. Het voordelige vlaggenschip krijgt een LCD beeldscherm met gat voor de flinke selfie camera. Hier verwachten we minstens een 24 megapixel camera. De omvang van het beeldscherm is onbekend, maar je mag gerust 6,3 inch of groter verwachten. De krachtbron is net zoals de Mate 20 een snelle Kirin 980 processor. De nieuwe processor van het merk is sneller dan ooit en we rekenen op 6 GB aan werkgeheugen. Aan de achterkant verwacht men een vergelijkbare camera setup als bij de Huawei P20 Pro.

In december wordt de Nova 4 gepresenteerd en begin 2019 kun je hier het voordeligste Huawei Nova 4 abonnement vergelijken.

Bron: WinFuture/Quandt

Bekijk het laatste nieuws over Huawei:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie